Diskusie - 2946. stránka fóra
28
Ako ste sa učili na prijmacky na MEDICINU ???
ako ste sa učili na prijmacky na MEDICINU ??? Otvor fórum »
3. 5. 2013 19:55
11
Stránka alebo firma na poskladanie vlastneho kompu
Pls nepozna niekto nejaku stranku alebo firmu na poskladanie alebo zostrojenie počitaťča potreboval by som novy lebo moj stary ... no je proste stary :D Otvor fórum »
3. 5. 2013 19:26
25
C++ Program vo viacerých súboroch
Dam si projekt v dev c++ 2 subory na jeden som chcel program(main, prototypy... ) a na druhy definicie funkcii ale kompilator napise iba : [Build Error] [Nepomenový3.... Otvor fórum »
3. 5. 2013 19:13
39
Niekto kto ide dnes do kina v Optime v Košiciach ?
Idem na film Evil Dead. Oplati sa ? a nechystá sa ešte niekto ? 20:40 Otvor fórum »
3. 5. 2013 18:46
3
Microsoft acces
prosím Vás, je tu niekto kto s tým vie robiť? pondelok robím zápočet z informy a mám v accese spraviť nejaké tabulky... to pre mňa nie je problém... ten nastáva, až keď mám urobiť dotaz..... všetko robím tak,... Otvor fórum »
3. 5. 2013 18:22
26
Ako si obliecť silonkové ťapky?
Ahojte baby, mám jeden zvláštny problém kúpila som si ťapky ale neviem si ich dať nemôžte mi poslať foto alebo napísať návod ako si ich mám obliecť??? Ďiki Otvor fórum »
3. 5. 2013 18:18
20
Zoznamenie s rodicmi priatela
Priatel ma chce zoznamit so svojimi rodicmi prostrednictvom vyletu do Bojnic pocas festivalu. Neviem, nebolo by na tom nic zle, kebyze ich aspon trosku predtym poznam. V zivote som ich sa tie dva roky nevidela a... Otvor fórum »
3. 5. 2013 18:08
1
HTC Explorer A310e ???? ÁNO-NIE??
Potrebujem si kúpiť mt... a zapáčil sa mi aj cenovo a vzľadom HTC Explorer A310e no nevyznám sa v tom hlbšie, vite mi poradiť či je dobré si ho kupiť alebo budem ľutovať? Otvor fórum »
3. 5. 2013 18:07
32
Dvojka z chovania
V škole mám štyri spolužiačky, ktoré sa opili na školskú akciu a vďaka svojmu plaču a rodičom z toho vyviazli len s pokarhaním od riaditeľa a podmienkou. Zhodou náhod ma jedna z nich šikanuje. Zaujímalo by ma,... Otvor fórum »
3. 5. 2013 17:27
6
PS vita Pomoc
Dobrý den kupil som si PS vitu ale je tam už prihlasený ten ktorý bol vlastníkom vity predtým mne sa nedaju reštartovať nastavenia aby som sa mohol znovu vytvoriť učet na PS vite ten základny neviete ako to mám reinštalovať... Otvor fórum »
3. 5. 2013 15:50
16
Dotykovka z cenou dole
Ahojte :) Vedel by mi niekto poradit nejaku dotykovu Nokiu do 120€? Aby to malo bluethoot, v poho fotak... Dakujem :) Otvor fórum »
3. 5. 2013 15:28
9
Názov aplikácie
Zháňam takú aplikáciu, dá sa to tuším stiahnuť aj na google play, je to hra, pri ktorej musíte myslieť inak než zvyčajne- je tam zadanie a nejaký obrázok a máte prísť na to, čo s tým,... Otvor fórum »
3. 5. 2013 14:51
13
Hygiena psa
cawte vsetci chcem sa spytat ci sa da psa naucit spinit na jedno miesto. s rodicmi som vyhradila kus zahrady. nasypali by sme tam mulčovaciu kôru. a tam by chodil kakat. viem ze pes... Otvor fórum »
3. 5. 2013 14:36
4
Odlozeny pripd
Ako sa volala ta pesnicka zo Odlozeneho pripadu? Co predchvilkou na markize davali..zaznela kd boli v izbe a ten chlap drzal v rukach telku :-D velmi vazna vec totok :-D thx Otvor fórum »
3. 5. 2013 14:29
7
Ako môžem uchovať semená eukalyptu.
Mám nadbytok semien eukalyptu citronového a potrebujem ich niekde uchovať, no neviem kde. Či v chladničke , alebo v mrazničke. Ak s tým máte skúsenosti , tak poradte. Ďakujem ; ) Otvor fórum »
3. 5. 2013 13:41
6
Cudzie jazyky
Neviete niekto ake jazyky sa daju zvolit na gym grosslingova a gym jura hronca?? Otvor fórum »
3. 5. 2013 10:06- 1 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 2 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 3 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 7 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Kedy ste mali naposledy sex?
- 4 pumpa
- 5 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 6 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Si fatphobic?