no podľa toho, čo sa myslí tou vážnou chorobou, keby sa na ňu nezomieralo, ale neskutočne by znepríjemňovala život, a nebola by iná možnosť liečenia, tak možno aj áno. ale veď nemôžu mať len tak medzi účinkami smrť, skôr nejaké stavy, ktoré by k nej mohli viesť, a to sa zvykne dať vyvážiť nejak
@obliviate ja lieky neberiem ani v tom prípade, že mi ich naordinuje lekár. Jediné lieky, ktoré som kedy do seba natlačila boli antibiotiká. Ak môžem tak sa im vyhýbam, keďže viem čo je to za svinstvo
na dosť liekoch je písané že môže nastať aj zástavaa dýchania.. takže áno aj na stopexe čo je volne dostupný liek od kašla (síce to píšu len pri predávkovaní ale.. viete ako)
Nie. Ak vidím hocijaký vedľajší účinok toho lieku sa bojím. Väčšinou si začnem nahovárať, že to fakt potom na mňa zle pôsobí a prestanem ho užívať. Toto by som isto nie
Ja beriem lieky, ktore mozu sposobit slepotu a podobne, ale to su veci ktore ma 1 z 10 000 a pod. a moj lekar povedal, ze ked sa pocas vyskumu danemu pacientovi nieco stane a aj ked to bolo z niecoho ineho, oni to kludne mozu zakomponovat do vedlajsich ucinkov...
A ono je tiez velmi diskutabilne co podla teba je vaznensie ochorenie.. ak je to nieco co ma obmedzuje, tak by som to asi riskla. Ved ta nahla smrt s najvacsou pravdepodobnostou suvisela s niecim inym.
A tie vedlajsie ucinky citam vzdy a vela z nich je pravdivych, ale potom su tam uz take menej caste a to je dost "vtipne" niekedy..
Akýkoľvek liek môže spôsobiť smrť. Asi pred dvoma týždňami som mala brať antibiotiká a to som mala len trochu chytené hrdlo. Keď som si prečítala, čo mi to môže spôsobiť - mimo iného aj zápal hrubého čreva a podobné hlody - tak som si radšej navarila čaj s medom a drahé antibiotiká som nebrala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Záleží od dávky.
pôsobím ako človek, čo by dobrovoľne do seba niečo také pchal?
Ja lieky beriem iba ked je to ozaj nevyhnute, co v beznom predpisovani tak v 80% pripadoch nevyhnutne nie je a su aj zdrave riesenia...
Ja beriem lieky, ktore mozu sposobit slepotu a podobne, ale to su veci ktore ma 1 z 10 000 a pod. a moj lekar povedal, ze ked sa pocas vyskumu danemu pacientovi nieco stane a aj ked to bolo z niecoho ineho, oni to kludne mozu zakomponovat do vedlajsich ucinkov...
A tie vedlajsie ucinky citam vzdy a vela z nich je pravdivych, ale potom su tam uz take menej caste a to je dost "vtipne" niekedy..