Diskusie - 2952. stránka fóra
37
Holiť či neholiť intímne miesta? ak hej tam akým spôsobom , do akého tvaru :)
ja osobne si myslím že určite holiť . Akože u báb to je skôr prirodzené ako u chlapcov , ale aj chlapci by si to mali aspoň "trochu " upraviť Otvor fórum »
30. 4. 2013 20:33
10
UNIVERZITA KONSTANTINA FILOZOFA V NITRE
Ludia prisiel vam uz nejaky list, pozvanka alebo hocijaká odpovedz z tejto univerzity?! Otvor fórum »
30. 4. 2013 19:53
15
Svetovy stat?
Kozmopolitizmus, globalizmus, internacionalizmus, burzoazne ideologie, europska politika? Preco neexistuje svetovy stat? Myslite ze niekwdy takyto stat bude existovat? Alebo ludstvo ostane pri starom dobrom nacionalizme? Otvor fórum »
30. 4. 2013 19:30
17
Máte radi, keď po ceste stretávate/zdravíte sa s ľuďmi, ktorých poznáte?
- áno, je to super, veľmi rád/rada ich vidím, porozprávame sa...
- nevadí mi to
- nie, nemám to rád/rada a najradšej by som chodil/a len tam ,kde ma nikto nepozná
Hlasuj »
30. 4. 2013 19:06- nevadí mi to
- nie, nemám to rád/rada a najradšej by som chodil/a len tam ,kde ma nikto nepozná
Hlasuj »
2
Hdtv
ahoj mam set top box na ktory sa mi naposledy naladili aj ine tv kanaly ako film+ atd. no ked ich pustim tak mi ukaze ze hdtv nieje podporovane ale zvuk ide keby ste mi poradili co si mam... Otvor fórum »
30. 4. 2013 18:56
10
Marketingová komunikácia reklama, UKF?
Ono... Je tu niekto, kto má skúsenosti s touto školou a konkrétne s týmto odborom? Alebo niekto, kto sa tiež hlási na túto školu - nech môžme zdieľať spoločné trápenia > _< Druhý bod... Otvor fórum »
30. 4. 2013 18:50
7
Mobil alebo tablet?
Čaute! Otázka je jasná. Ak by ste si mali vybrať, čo by to bolo? Práve sa chystám do niečoho takéhoto investovať, ale nie som si istá či si kúpiť tablet, keďže idem na internát... Otvor fórum »
30. 4. 2013 18:40
4
Nicolas Cage (Film)
V tom filme hral malý autistický chlapec, ktorý vylúštil krížovku a to bolo číslo na nejakú firmu či čo to bolo (ale bolo to dôležité) lebo potom každý toho chlapca naháňal a Nicolas Cage ho chránil (sa mi zdá)... Otvor fórum »
30. 4. 2013 18:26
14
Čo nezvyčajné by ste naučili ostatných?
Keby ste mali za úlohu naučiť ostatných niečo nezvyčajné, zaujímavé, či možno pre vás typické a jedinečné, čo by to bolo? Otvor fórum »
30. 4. 2013 18:25
6
Ubuntu.
Mala som ubuntu 10. 11 a chcela som nainštalovať verziu ubuntu 12. 04 ale asi v polovicu inštalovania som nechtiac vypla notebook. Horko ťažko sa to dalo dokopy, mám nainštalovanú tú novšiu verziu ale pár vecí mi chýba.... Otvor fórum »
30. 4. 2013 17:41
2
VSMU: Filmova a televizna fakulta
Dobrý deň, robím video produkciu už roky, pracujem aj v mestskej televízii. Mam 21 rokov a rozmýšľam o filmovej a televíznej fakulte v Ba. Rád by som vedel, či sa na nej oplatí... Otvor fórum »
30. 4. 2013 17:37
8
Kastracia kralika
caute neviete kolko stoji kastracia kralika ?Teda kolko sa za nu ncelkovo plati . . Otvor fórum »
30. 4. 2013 16:53
3
Hudba z reklamy
Prosím vás nevie niekto, čo za hudba je v reklame na škodu fabiu combi max? díkičko:) Otvor fórum »
30. 4. 2013 16:44
13
Aká je odpoved pri druhej otázke v tatra academy?
aká je odpoved pri druhej otázke v tatra academy? Otvor fórum »
30. 4. 2013 15:45- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Aká je tvoja hmotnosť?
- 6 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 7 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 pumpa
- 4 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 7 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 8 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 9 Si fatphobic?
- 10 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?