Otázka je jasná. Ak by ste si mali vybrať, čo by to bolo? Práve sa chystám do niečoho takéhoto investovať, ale nie som si istá či si kúpiť tablet, keďže idem na internát a tam by boli len spoločné pc alebo si kúpiť nový mobil.
keby som si mala vybrat, tak by som si vybrala mobil, lebo tablet uz mam a mobil mam dost stary (nie, ze by mi prekazal, pokazit sa *klop klop* zatial nepokazil a volat a smskovat z neho mozem, na net chodim prave z tabletu)
ked som mala spravit tuto volbu takmer pred rokom, tak som si vybrala tablet, nakolko mobil som mala (tusim tento isty) funkcny, no nema wifi a celkovo je to jednoducho stara nokia.. no ja som chcela aj prenosny maly pocitac (myslela som si, ze na tom budem pisat knihu, ked budem cestovat, hahaha, idealistka) a odmalicka sa venujem grafike, preto ma lakalo, ze na tablete by som mohla aj kreslit, plus na android su celkom fajn hry a su urcite krajsie na 1280x800 displayi ako na mobilovom, cize ja som mala volbu viac menej jasnu
@semhamforas Notebook mám doma, ale na intrák si myslím je dosť veľký. Jedine, že by som si kúpila ten mini notebook-netbook alebo tak nejak sa to volalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ked som mala spravit tuto volbu takmer pred rokom, tak som si vybrala tablet, nakolko mobil som mala (tusim tento isty) funkcny, no nema wifi a celkovo je to jednoducho stara nokia.. no ja som chcela aj prenosny maly pocitac (myslela som si, ze na tom budem pisat knihu, ked budem cestovat, hahaha, idealistka) a odmalicka sa venujem grafike, preto ma lakalo, ze na tablete by som mohla aj kreslit, plus na android su celkom fajn hry a su urcite krajsie na 1280x800 displayi ako na mobilovom, cize ja som mala volbu viac menej jasnu
ide o to, co potrebujes ty
mam 5 rocny ufon ale siel som do tabletu