mam zaujem o kontakt s len par osobami a ostatne mi proste ku stastiu netreba, nemam s nimi hlboky vztah a nemam rada, ked sa musim tvarit, ze mi na niekom zalezi
mne je to jedno a v podstate som aj rada, ak sa stretnem s niekým, s kým som sa už dlhšiu dobu nevidela ale ja mám taký ten talent "spoznávať" okoloidúcich, až keď ma pozdravia a prejdú, tak mi potom vždy býva tak trápne -.-
mne je to tak 6.. pozdravia, odzdravím prípadne pozdravím ja a čakám na odpoveď ale stáva sa mi aj také že ma niekto pozdraví a ja naňho kukám že či sa poznáme a až potom mi dopne kto to vlastne je
Zdravím sa každému či ho poznám či nie. (neuplatňujem v mestách, tam po mne divne pozerajú potom) Ak sa mi niekto neodzdraví tak ma dosť sklamal. Ale ak sú to osoby, s ktorými sa vyslovene naozaj veľmi nemáme radi (nie je ich veľa) a pozdravia sa mi, tak mi je z toho zle
Ja málokoho poznám, a to mi aj čiastočne vyhovuje. A keď aj náhodou niekoho známeho stretnem, tak sa väčšinou nepozdravíme. Ale to samozrejme záleží od toho koho a kedy ho stretnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ak náhodou stretnem,tak sa väčšinou nepozdravíme..
mam zaujem o kontakt s len par osobami a ostatne mi proste ku stastiu netreba, nemam s nimi hlboky vztah a nemam rada, ked sa musim tvarit, ze mi na niekom zalezi
samozrejme ak nerátame keď vyzerám hrozne
ale tak na niektorých priatelov naďabím vždy rada