caute..doma mam asi 6 dvojeurovych minci s takym panáčikom..myslite si,ze tieto mince maju nejaku vacsiu hodnotu,alebo ich mam vratit spat do obehu?prilozim aj obrazok:
Tak bohužiaľ týchto mincí bolo do obehu vydaných toľko, že už ani zberateľská cena nie je o moc vyššia Inak sa jedná o pamatnú euromincu, v tomto prípade túto vydal každý štát, kt. mal v tom roku euro.
Každopádne zberateľská hodnota je možno 2.5€, záleží aj od toho aký štát ju vydal. Na obrázku máš pamatnú mincu z Írska.
@123mato456 pozri sa hore, čo majú napísané nad hlavou. sú to výročné euromince, ktoré sa do obehu pridali len v jednom roku, ak si ich schováš dlhšie, ich cena čoskoro začne stúpať. tuna na okolí majú ľudia pocit, že ich je veľa, lebo sa jedná o slovenské mince, ktoré boli pustené do nášho obehu a ešte sa nestihli dostať ďaleko. lenže v našom obehu sú aj takéto isté mince, ktoré vydali zahraničné banky eurozóny, a to pozorne odsleduješ, keď si pozrieš nápis hore, a tiež znak niekde dole a na boku, nejaké písmeno, ktoré označuje banku, ktorá ju vydala. možno nájdeš mincu z nemecka, rakúska, írska, ktorú určite nepúšťaj do obehu späť, ale nechaj si ju, pretože akémukoľvek zberateľovi ju teraz predáš za štyri, o rok za 5, od tri roky možno za desať eur. Toľko z mojej strany ako od zberateľa euromincí
Pochybujem že by mala väčšiu hodnotu ako ostatné.Denne vidím niekedy aj niekoľko desiatok týchto mincí.Ale pomaly sa tratia z obehu lebo si ich ľudia odkladajú,mysliac si že na nich zbohatnú.
@123mato456 Prd majú hodnotu euro nemalo hodnotu nemá a nikdy nebude´mať či je minca z Holandska Francúzka Rakúska furt si za také prachy kúpiš veľké hovno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Každopádne zberateľská hodnota je možno 2.5€, záleží aj od toho aký štát ju vydal. Na obrázku máš pamatnú mincu z Írska.
btw ja mam 1000sk ktora ma na mieste vodoznaku pecat milenium 2000 ta ma nejaku cenu???