podla toho či si taká 13 ka ako ostatné, alebo si výnimočná... Podla tohto fora vidím, že si presne taká 13 ka ako ostatné...
Keby si bola výnimočná, toto forum by tu nebolo.
Ty by si sa zamyslela sama.. a keby si bola výnimočná, vedela by si, že s takýmito vecami ti cudzí človek nepomože ... Vedela by si, že je to záležitosť čisto indivduálna. A keby si bola iná 13 ka ako ostatné, šla by si pekne na vec a nepochybovala o sebe. Vedela by si, že je lepšie sa postaviť a spadnuť, ako zostať sedieť...
podla mna to nie je nejaky velky vekovy rozdiel...iba v tomto obdobi ked obidvaja dospievate sa to moze zdat aj tebe aj jemu...ale aj ja som chodila s niekym o 2,5 roka starsi a nebol to problem, je to o tom ako dobre si rozumiete...a ak by ste si rozumeli naozaj dobre a mal by o teba zaujem tak ako ty o neho tak by na nejaky vekovy rozdiel 3 rokov zabudol, to mi ver ...
Keby si mala 20 rokov tak trojročný vekový rozdiel je nič. Keby si mala 30 rokov tak ani päťročný vekový rozdiel je nič. Keby si mala pättdesiat tak aj dvadsaťročný vekový rozdiel je nič
za tebou keby teraz pride nejaky 10 rocny a povie ti, ze ta chce a ze nieje az take decko tak by si si s nim zacala? a netvrd ze je to nieco ine lebo je to presne to iste
Mila moja Tinka ,.. ver mi ze ja som na to podobne .. az na to ze on ma 15 .. a tiez ma nece .. a tiez som sa s tym newedela vyrovnat dost dlho .. potom mi to asi na mesiac vyfucalo z hlavy a je to tu opat .. treba znowa zabudnut .. drzim ti palceky .. fakt budem na teba mysliet potom napis tajnu sprawu ako to dopadlo
Tak ale myslim ze je v tom rozdiel ked ma niekto 13 a niekto 16..Lebo 13 rocne sa fakt nevedia chovat a chovaju sa ako keby nemali mozog..cest vynimkaaaaam..ak sa nejake najdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keby si bola výnimočná, toto forum by tu nebolo.
Ty by si sa zamyslela sama.. a keby si bola výnimočná, vedela by si, že s takýmito vecami ti cudzí človek nepomože ... Vedela by si, že je to záležitosť čisto indivduálna. A keby si bola iná 13 ka ako ostatné, šla by si pekne na vec a nepochybovala o sebe. Vedela by si, že je lepšie sa postaviť a spadnuť, ako zostať sedieť...
Keby si mala 20 rokov tak trojročný vekový rozdiel je nič. Keby si mala 30 rokov tak ani päťročný vekový rozdiel je nič. Keby si mala pättdesiat tak aj dvadsaťročný vekový rozdiel je nič