Diskusie - 3312. stránka fóra
5
Laserová tlačiareň, som zúfalý
prosím vás, mám laserovú tlačiareň už asi rok, tlačila v pohode a teraz v poslednej dobe mi na niektorých miestach vytlačí veľmi nekvalitne, slabo čitateľné. Tlačiareň som čistil, skúsil som iné papiere a stále to... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:02
5
Film
Neviete ako sa volé film, kt. bol teraz niekedy myslím že aj na Joj alebo na markíze je to o žene ktorá je duch a vidí ju len jeden muž, kt. sa nasťahoval do jej bytu . Na koniec ju... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:01
7
VŠMU - herectvo
ahojte..prosim vas je tu niekto kto ma skusenosti s prijímačkami, študuje tam alebo sa tam tento rok chystá. Zaujíma ma hlavne ako prebiehaju prijíkačky ..a nezaujíma ma názor ostatných typu: to je sprostá... Otvor fórum »
5. 1. 2013 15:00
14
Anketa
Prosím o vyplnenie:-) http://www. iankety. sk/dotaznik/280032186/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 14:50
5
Anketa seminárka
Prosím o vyplnenie ankety. Veľmi pekne ďakujem!. -) prajem pekný deň http://www. iankety. sk/dotaznik/280032186/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 14:34
4
Problém s PDF súbormi ,,.
Cawello ... nevedel by mi niekto pomoct ? Teda ide o to , ze mam noty v PDF-ku ... a je tam okolo 25 strán a potrebovala by som tam nechat len nejakych 5 stran ... ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:58
7
Nejdu mi videá
Ahojte..... Nejdu mi kukat videa cez net na mobile..... len youtube... stiahla som si flash player ale aj tak to nejde.... takže mi nejdu ani hry .... neviete mi poradit ? DIKI ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:50
15
Meteorológia
Ahojte, chodím na gympel a čoskoro si budem musieť vybrať voliteľné predmety a potom VŠ. Odmalička ma zaujímala meteorológia, a tak by som rád vedel, na akej VŠ sa toto študuje a či by to malo... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:44
9
Orange paušál základ
Ahojte, nemáte tu niekto tento paušál?? Mesačný poplatok 9, 99€ v tom by malo byť 110minút a volania na jedno číslo v orange zadarmo... Chcem sa spýtať, včera v noci... Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:44
19
Stáva sa vám to často?
Drahý bratia a sestry, stáva sa Vám často že vaša priateľka/priateľ alebo frajerka/frajer alebo manželka/manžel Vám nadávajú za to že keď idete po ulici a oproti Vám ide pohľadnejší človek....a Vy mu čumíte a obdivujete jeho /toho pohľadnejšieho človeka/ Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:39
130
Buď/alebo
Už tu raz (možno ajviackrát) bola hra buď/alebo. Proste napíšete dve možnosti a ten pod vami si musí jednu vybrať. Začínam: lízatko alebo čokoláda Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:25
27
Depresia
ahojte zažil niekto z vás skutočnú depresiu, nemyslím pár dní ale tyždne aj mesiace trvajúci stav smútku a beznádeje? Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:22
3
Palette deluxe
Mali ste niektorá palette deluxe ohnivu červenu ? ako vám to chytilo ? alebo iny odtien... dakujem Otvor fórum »
5. 1. 2013 13:15- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?