@redbaron neviem, či som sa už dostala z toho, ale je mi lepšie a čo mi pomohlo ? antidepresíva... aj keď som sa ich bála, ak máš takú ľahšiu bude ti stačiť možno len terapia, hlavne to nenechávaj tak a vyhľadaj psychológa a ak bude treba, ten ťa pošle k psychiatrovi, hlavne to nenechávaj tak, je to choroba ako každá iná
zver sa niekomu, komu dôveruješ a porozmýšľaj nad dôvodmi prečo si nešťastná
a nemyslím, že smútok je depresia, skôr je to pocit úplnej prázdnoty ... čas ubieha príliš rýchlo, na ničom nezáleží... smútok príde až koncom a nejak odznie. - no aspoň tak som to prežíval ja, nereval som každý deň na posteli, ale bezducho zízal do steny, zo všetkého mi bolo zle, izoloval som sa od spoločnosti ale za to som robil iné kreatívne veci, no nebolo to dobré..nemal som chuť jesť a podobne... no prosto mi bolo všetko jedno
@redbaron už ani neviem, jednu sezónu také 2-3 mesiace .. som to volal osvietenie lebo som vtedy napísal vyše 400 citátov a pod. a ani neviem z čoho to bolo, jednoducho to prišlo... a žalúdočné problémy som mal v podstate z neustáleho stresu zo školy aj zo súkromného života.
neviem, možno to nebola depresia ale syndróm vyhorenia... to je už jedno.
ano už veľmi dlho a neviem sa toho zbaviť ,ale pomali sa to zlepšuje len netreba brať veci tak vážne a myslieť alebo sa aspoň pokúsiť myslieť pozitívnejšie poprípade rozptlýliť sa ,šport je super.
tiez som jednou z vas.....uz viackrat...ale da sa poveedat ze asi ked som mala 9 rokov to u mna zacalo...a depresia ma sprevadza da sa povedat odvtedy neustale....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale snažím sa byť šťastný človek
zver sa niekomu, komu dôveruješ a porozmýšľaj nad dôvodmi prečo si nešťastná
neviem, možno to nebola depresia ale syndróm vyhorenia... to je už jedno.
seriously
hej hej.. mala a stale je to so mnou take nahnute.
ako dlho berieš tie AD? ak len krátko, tak musíš počkať, aby zabrali, ak dlhšie, tak povedz svojej doktorke, nech ti ich zmení.