Diskusie - 3318. stránka fóra
13
Ako casto vetrate v zime?
4. 1. 2013 13:48
6
Banálny problém s notebookom
Ahojte. tak ja mám dosť banálny problém s notebookom, ale aj keď je banálny mi to dosť prekáža :D Takže napr. keď zapnem ntb všetko je okej a... Otvor fórum »
4. 1. 2013 13:36
20
Farbiaci šampon
Ahojte chcem sa spytať či tu niekto skusil tento odtien http://www. najkrasa. sk/vlasy/farby-na-vlasy/palette-color-shampoo-301-farba-na-vlasy-farba. html . Alebo ak ste si dali s drgérie fialovu farbu aku značku alebo čo by ste mi odporučily. dakujem Otvor fórum »
4. 1. 2013 13:12
14
Otázka pre dievčatá
Ako sa chodí v týchto topánkach? http://www. google. sk/imgres?q=konske+topanky&um=1&hl=sk&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=705&tbm=isch&tbnid=dLMsYKzXLMvZzM:&imgrefurl=http://www. emporiumbrands. com/blog/Jeffrey-Campbell/281&docid=ArfP5ny_mnAqnM&imgurl=http: Otvor fórum »
4. 1. 2013 12:58
6
Klavír: Arabesque 1
hrali ste niekto túto skladbu?..alebo nejakú podobnú kde idú tri noty k dvom..potrebovala by som že ako ste sa to naučili..nejakú pomôcku k tomu :P Otvor fórum »
4. 1. 2013 12:45
81
Máte niekto skúsenosť z Amerikou?
Ahojte, moja rodina a ja sa sťahujeme do Ameriky (o nekolko mesiacov) po anglicky viem tak to asi nebude problé, len by som sa chcela som vedieť aky je tam život, či s tým máte skúsenosti, ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 12:24
6
Keď si umývate zuby
- najprv namočím kefku, potom na ňu vytlačím pastu, potom zase namočím kefku, a tak si umývam zuby
- najprv namočím kefku, potom na ňu vytlačím pastu, a tak si umvýam zuby
- rovno na kefku vytlačím pastu, potom namočím kefku, a tak si umývam zuby
Ďalšie možnosti »
4. 1. 2013 12:23- najprv namočím kefku, potom na ňu vytlačím pastu, a tak si umvýam zuby
- rovno na kefku vytlačím pastu, potom namočím kefku, a tak si umývam zuby
Ďalšie možnosti »
33
Slúchatká
Čautee :D .. mohli by ste mi pls poradiť nejaké slušné slúchatká do 20€?? Otvor fórum »
4. 1. 2013 12:00
18
Prečo najčastejšie vymazávate veci (blogy, fotky, stavy atď)?
- ja nič nemažem
- len výnimočne niečo mažem
- iba zlé veci mažem, dobré nechávam, len nevydarené dávam preč občas - také upratovanie
Ďalšie možnosti »
4. 1. 2013 11:51- len výnimočne niečo mažem
- iba zlé veci mažem, dobré nechávam, len nevydarené dávam preč občas - také upratovanie
Ďalšie možnosti »
42
Nalepovacia podprsenka
Dievcata, mate s nou skusenosti? Drzalo to dobre? Potrebujem ju, kedze mam saty s volnym chrbatom a s normalnou podprsenkou by to vyzeralo otrasne.. A inac, da sa ju aj vyskusat? Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:51
13
Akú nájväčšiu sprostosť ste urobili?
Čo považujete za svoj najväčší neúspech/sprostosť/chybu ktorú ste urobili? Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:44
23
Čo robiť ked som sama doma? poradte
tak mi poradte co robite vi? alebo ja neviem strasne sa nudim :/ Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:31
26
Čo je lepšie študovať ďalej kultúrologiu ci ukončiť VŠ a prishlásit sa na nadstavbové stúdium so zdravotnickym zameraním?
Teraz studujem kulturologiu, je to na hovno, vacsina normálnych profákov uz odisla z katedry, vacsinu prednások mávame ako blokovku, jednorázovo, ucivo normálne nepreberáme, namiesto vyucby piseme napríklad piatacky diktát, pozeráme ceské filmy s anglickymi titu Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:21
45
Zase tá blbosť s dátumom narodenia - bola tu už takáto?
Kamarát mi preposlal ďalšiu z týchto vecí kde máte napísať mesiac a deň narodenia atď... už som ich videla veľa, a už to asi aj lezie na nervy, ale určite sa nájde niekto, kto sa teraz zapojí,... Otvor fórum »
4. 1. 2013 11:19- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- trikrat denne
- dvakrat denne
Ďalšie možnosti »