Diskusie - 3322. stránka fóra
11
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to čio vedia.
Súhlasíte? Otvor fórum »
3. 1. 2013 18:06
4
Jazyk PC
viete niekto ako zmeniť jazyk PC zo slovenčiny na angličtinu? WIN7 Otvor fórum »
3. 1. 2013 18:05
24
Čo robíte zle ,,,, ?
Čo robíte alebo jak sa správate keď nieste moc triezvy ? :D Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:59
47
Je tu niekto kto sa vyzná do Pc, notebookov? a poradil by mi s výberom?
Potrebujem notebook do školy- chodím na výšku, niečo schopné za dobrú cenu, keďže ako študent tých peňazí nemám zas toľko :D prosím :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:47
24
Tetovanie,,ale nie navzdy
cauko cauko :D takze. chcel by som si dat take mensie tattto :D a myslim si ze sa neoplati si za to davat platit velke prachy..chapete..a asi to ani nechcem navzdy..neviem..ludia sa menia to hej..tak co mi odporucate? . hennu... Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:41
82
Prečo mladí ľudia často a zbytočne používajú slová "že" a "akože" ?
Príklad: "Akože, bola som dnes v obchode, a tam mali že, fakt pekné topánky... akože páčili sa mi ale podrážka bola že... fakt hrozná... " Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:29
10
Ako je to s posielaním peňazí cez banky?
Mal som dostať nejaké peniaze prevodom na môj účet od Čecha za predaj , čakám 1 a pol dňa a stále nič neprichádza... Je možné, že neposlal nič? Otvor fórum »
3. 1. 2013 17:26
76
Kramy :(
budem teraz s priatelkou cely vikend a chceme si aj uzit ale ma kramy uz osmy den :/... je to normalne podla vas? menstruaciu ma nepravidelnu (niekedy meska 2 tyzdne a niekedy vobec :D), inokedy mava kramy maximalne 5-6... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:53
15
Windows 7
zdravim raz som to sem uz daval no nejako mi tu nepomohli skusim este raz takze mam notebook kupovany v nay elektrodome a je to druh acer aspire 5738g no mal som tam uz win nainstalovany ale nedostal som cd... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:36
77
Oplatí sa studovat na humanitnom odbore?
Na také odbory chodia len tí, ktorí nechcú ist robit?VY aky názov máte? Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:31
32
Chalani, ako by ste reagovali, ak vaša frajerka bola predtým štetkou?
otázka asi skôr na chlapcov :D ako by ste reagovali keby ste zistili, že vaše terajšie dievča niekedy bola štetka :D ale taká originálna ... . Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:13
33
Smajlíky na BIRDZi
Tak, som tu trošku nový a zatial viem iba štyroch smajlov, tak by sme si tu mohli založiť také fórum, že každý napíše jedného najobľúbenejšieho smajlíka ktorý je mu najsympatickejší + ako ho robí :) ... Otvor fórum »
3. 1. 2013 16:13
101
7
LF UK BA prípravný kurz
niekto, kto ide od soboty, viete už otázky naspamäť, však? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:58
23
Ked sa povie stetka,,
ako si predstavujete k*rvu ? spoznate ju hned na prvy pohlad? kde ich najcastejsie najdete? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:49
4
Problém s HTC WILDFIRE S
Mám problém s HTC Wildifire S- celý sa mi reštartoval , šetky nastavenia vymazali a s nimi aj kontakty... co s tým?? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:43
27
Otázka pre dievčatá
Koľko času potrebujete na to aby ste dokázali odpustiť (úmyselné, vedomé) klamstvo zo strany či už kamaráta alebo partnera? Otvor fórum »
3. 1. 2013 15:35- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?