BenQ je horšia značka pre fotoaparát a ani fotky čo som pozerala aké robí nič moc... Radšej si pozri niečo ako Nikon, Canon alebo si doplať na niečo poriadnejšie. Hlavne si pozeraj skôr fotky v Googli a na youtube než parametre.
@mimon123 prave ze skusenosti s Nikon a Canon mam a taktiez aj s Sony...a najhorsie z nich boli s Nikon. Citala som same dobre veci od Benq a mam ho uz tyzden co ho denne pouzivam a zatial som z neho len prijemne sklamana... nemam nic co by som mohla vytknut.
@jahodicka Keď si spokojná tak OK ale mne keď som si pozerala fotky mi prišli dosť nekvalitné... ale zase nemusí to vyzerať tak zle aj normálne a ak potrebuješ ten foťák len na robenie normálnych fotiek z dovoleniek a podobne tak ti to úplne stačí. Ale ja osobne by som asi nebola spokojná... a čo sa týka Nikonu neviem aký si mala ale zo skúseností ti môžem povedať že nikon nie je zlá značka, možno tak tie malé "mydlá" nie sú zrovna najlepšie ale čo sa týka ultrazoomov a zrkadloviek tie nemajú chybu
@mimon123 mala som nikon ultrazoom a canon normalny kompakt ale s tymto Benq-m viem spravit fakt krasne fotky a je to tiez ultrazoom ...nie len pocas jazdy, si prirodu alebo zvierata ale tak tiez hocico, co chcem odfotit ale diky moc za radu v buducnosti si ajtak kupim zrkadlovku len som sa este nerozhodla aku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov