Ako 6 rocná som bola operovana na fallotovu tetralogiu,odvtedy som bola v poriadku,ale v roku 2011 som bola vyradena z Detskeho kardiocentra,pretoze som uz mala 20 rokov.Musela som si najst kardiologa v rajone.V júni som isla na vystrenie uz v rajone.Moj
@1@2 asi tak, akonáhle niekto začne mať vážnejšie zdravotné problémy tak lekári sú v p*** a nevedia ti nič poradiť a ešte na teba nakričia, že čo si drzý keď sa niečo opýtaš.. Veď ty si pacient tak máš držať hubu.. Mohla by som menovať pánov doktorov, ale som radšej ticho!
no odpoved na otazku nedostanes preto, lebo tí niemandi sami nevedia co ti je... a to, ze nieco nevedia si pravda nepriznaju... hm, ked mas nadalej taketo problemy, tak skus povedat obvodnemu, ze nech ta posle k nejakemu dobremu odbornikovi, alebo ja neviem.. skus ho vyhladat nejak ty...
Lekar je povinny informovat ta o tvojom zdravotnom stave, teda pokial si dosiahla 18 rokov, do 18 musi informovat tvojich rodicov alebo zakonnych zastupcov. Cize treba dorazne poziadat, ze chces vediet, co s tebou je, je to jeho povinnost a tvoje pravo.
Vidím to ako @5. Ale je to smutné, príde mi to ako také to zahmlievanie, aby si neskôr v prípade, že sa ti niečo stane mohli nad tým všetkým umyť ruky... Mala by si zrejme tvať na tom aby ti to niekto celé poriadne vysvetlil a pýtať sa na každú drobnú nejasnosť, myslím, že na také veci slúžia konzultácie pred operáciami, ale bohužiaľ všetci vieme aký sú naši lekári odborníci...
Ja ked som isiel so srdcom (cela moja rodina nad 40 je po infarktoch okrem mami /niektori su uz aj mrtvi/ ) po vysetreniach, skoncil som na neurologii s taskou liekou typu Magne B6 a podobnymi hlupostami, ktore akurat tak riesia dosledok a nie pricinu. Odvtedy som sa uz u lekara neukazal ani s chripkou a neplanujem na tom nic menit.
nasi lekari su uplni stari kokoti, ktori nevedia nic ine len predpisovat lieky na chorobu a neliecit ju a vobec viac do hlbky nepreskumat, je to zialbohu smutne ako si podaktori vykonavaju tak krasne povolanie ale nic s tym nespravime, ak ti lekar nic nepovie tak to od neho pytaj a ked tak aj mi vychrstni do tvare aki je drzi alebo co, a skus inych odbornikov, urcite sa nejaky najde, vela stastia
pohľadaj na nete odporúčania na dobrých kardiológov a posnaž sa si vybaviť vyšetrenie. skús ísť cez fakultné nemocnice, neverím, že nenatrafíš na niekoho schopného a ochotného
@timea91 Radšej vyhľadaj nejaké zdravotnícke fórum a nie toto... Ale najlepšie je nájsť si naozaj dobrého lekára - neboj sa, taký ešte existujú. Ide predsa o zdravie človeka a ak ti nepomôžu, budú mať problém oni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Preco nejdes?
Ak mas prachy, skus ist na vysetrenie do Rakuska.
Veď to jak môže mať niekto ešte chuť do života? O___o