A nemyslím tým hodnotu, ktorá dokáže byť vysvetlená finančne...
Odmyslime slovo "život". Pre mňa má, alebo mal, najväčšiu hodnotu, pre niekoho obyčajný, mne výnimočný, prsteň z vlny. Ničím zvláštny uzlík vlny na mojom prste, ktorý pre mňa veľa zname
Myslim, ze nic materialne sa nevyrovna tym duchovnym veciam.. Ale ked to ma byt tak asi dve A4ky bieleho papiera, na ktorych su dve basne, ktore mi napisal moj priatel..pre niekoho blbost, ale ja ho poznam, viem aka to bola situacia a tak..
ak som teda správne pochopila, tak to má byť nejaká špeciálna vec, ktorá sa dá chytiť do ruky, a nechceli by sme o ňu prísť...ako tak pozerám, je veľa takých vecí, čo mám na pamiatku, v tých veciach je také množstvo príbehov, že by mi bolo ľúto nejakú z nich stratiť, ale...asi moje revolvery. v tom je toľko spomienok a atmosféry, vlastne celá história môjho fungovania okolo westernu, na ktorú nechcem zabudnúť, ani keď dostanem alzheimera
Na livestrong naramok som dost haklivy, ked mi ho niekto jebe dole z ruky, lebo si ho chce vyskusat, kedze ho nosim z nejakeho dovodu.
A z tych nematerialnych veci? Zdravie, aj ked si ho dobrovolne nicim svojim sposobom zivota, vedomosti, vdaka ktorym mam dobre zabezpeceny zivot a cas, ktoreho vela nemam, ale aj na tom popracujem.
fotky.. zachytili nadherne momenty a zazitky s mojou laskou, kamaratmi a rodinou.. vzdy ked sa na ne pozriem, vsetky spomienky sa vratia a je to ako prezit to vsetko este raz..
topánky na tancovanie, na ktoré som si sama zarobila tým že som celé noci pri slabom svetle robila náušnice.. síce ich momentálne nepoužívam, ale sem tam ich vytiahnem a obzerám a rozmýšľam .. a potom ich zas spracem ...
prívesok čarodejníckeho pentagramu, ktorý som dostala teraz už od bývalého priateľa...ale je pre mňa najcennejší zo všetkých hmotných vecí...asi pretože ma s ním potešil ked mi ho zohnal a ked sa naň pozriem vždy sa mi vynoria spomienky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(samozrejme sportoveho klubu)
a myslite si o tom čo chcete
ale ak to má byť niečo materiálne... tak asi mačací prívesok z fima, čo mi urobila kamarátka.
A z tych nematerialnych veci? Zdravie, aj ked si ho dobrovolne nicim svojim sposobom zivota, vedomosti, vdaka ktorym mam dobre zabezpeceny zivot a cas, ktoreho vela nemam, ale aj na tom popracujem.
a potom zážitky z koncertov