Diskusie - 3324. stránka fóra
17
čítanie kníh na mobile
je to možné? dá sa čítať kniha na mobile? treba na to ,,čítačku" čo by sa dla stiahnuť do mobilu? (mám samsung galaxy ace ve) kde by sa také niečo dalo stiahnuť, ak sa to dá? Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:20
7
Má niekto skúsenosti s Benq GH600?
Ak hej, som vážne zvedavá na váš názor... Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:20
21
Vzorec na vypocet obsahu trojuhlnika
Cavte mam taky problem co mi ani rodicia nevedli poradit a na nete som nasla len moc zlozite vzorce. Som sidmacka na zakladke a v matematickej olympiade chcu vypocitat obsah trojuhlnika no mi sme to este nepreberali. Viete... Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:16
1
Environmentálna chémia vs učiteľstvo chémie (v kombinácii) UMB ?
čo myslíte ktory obor je lepši ? a kde človek najde lepšie uplatnenie ? ak niekto študuje jedno z nich pls dajte vedieť :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:14
9
Opatrovateľka detí
Ahojte máte nejaké skúsenosti s takouto prácou v zahraničí ? Ideálne by bolo nemecky hovoriace krajiny, no nevadilo by mi nadobudnúť znalosti aj v inom jazyku ako napr. angličtina alebo španielčina... :) Chodím... Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:48
4
Hľadám názov filmu, určite ho niekto poznáte
bola to americká romantická komédia a minimálne dvakrát v priebehu posledných piatich rokov to išlo na JOJke film môže byť cca z 2000 a príbeh - stretnú sa dvaja mladí, zamilujú sa, neskôr zisťujú, že... Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:39
17
Akú kávu piješ?
3. 1. 2013 12:34
6
Praskovy vitamin C
chystam sa ho kupiť a vyskusat zosvetlit si s tym vlasy. ako si ho mam aplikovat? rozpustit vo vode alebo co :D dakovala :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:32
33
Poznáte nejakú dobrú rockovú pesničku?
Poznáte nejakú dobrú rockovú pesničku? Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:24
26
Problémy so srdcom od detstva. Ako dalej?
Ako 6 rocná som bola operovana na fallotovu tetralogiu, odvtedy som bola v poriadku, ale v roku 2011 som bola vyradena z Detskeho kardiocentra, pretoze som uz mala 20 rokov. Musela som si najst kardiologa v rajone. V júni som... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:53
13
Začiatky so snowboardom
Ahojte :) Potrebujem poradiť, ako si mám pre mňa vybrať vhodný snowboard? Viete mi poradiť nejaké osvedčené rady, ako mám začať? :)) Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:51
8
Vybavovanie vodičského preukazu - ľudia pod 18 rokov
Ahojte kamoši, nejakým spôsobom som to zatiaľ na nete nenašla a tak sa chcem opýtať, tí, čo ste spravili skúšky už v 17-tich a potom ste si šli vybavovať vodičský preukaz, bolo vám... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:48
5
Pracovná a soc. psychológia FSEV - UK
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadom praxe na tomto odbore , všetko čo viete :) Vdaka. Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:39
21
Postup vyhodenia z vysokej skoly
Mate niekto skusenosti z vychadzovanim na pol roka resp. po zimnom semestri? Prestala som chodit do skoly (stu) a nakolko sa blizi februar kedy by ma mali vyhodit, chcela by som zistit co mi dojde v papieri zo skoly -... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:24
31
Čo má pre vás najväčšiu hodnotu?
A nemyslím tým hodnotu, ktorá dokáže byť vysvetlená finančne... Odmyslime slovo "život". Pre mňa má, alebo mal, najväčšiu hodnotu, pre niekoho obyčajný, mne výnimočný, prsteň z vlny. Ničím zvláštny... Otvor fórum »
3. 1. 2013 10:27
29
Valentín
oslavujete nejako so svojou polovičkou valentín?..či to beriete ako normalny den iba si poviete že sa lubite?... alebo si davate aj darčeky?. ak ano aké?... proste čo robite na valentina?? :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 10:04- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?