Diskusie - 3324. stránka fóra
16
Priemer 2, 0
Myslíte si, že mám šancu dostať sa na VŠ, kde sa nerobia prijímačky, ale berú len na základe výsledkov strednej školy, pokiaľ sa moje priemery pohybovali na hranici 2, 0 na konci roka? :O Myslím konkrétne... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:57
15
Návrh na skvelý film?
Nemusí byť nejaký uplne novy, len aby bol zaujímavy.. nejaká komedia, romantické, to je uplne jedno len nech to ma dej a myšlienku. :D :) dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:56
3
Vyhernetipy.net
Zdravím Vás máte niekto záujem pridať sa k nám a zložiť sa na jeden účet na vyhernetipy. com , ich účet stojí 120 eur už nás pár je, cena na hlavu by závisela od počtu uživateľov účtu. Úspešnosť maju... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:39
41
čaute,,. prečo mi mobil neprehrá 3gp video ?
čaute... kopiroval som si do mobilu film v 3gp formáte..čo by logicky malo ísť... a nejde mi to neviete prečo ? Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:27
17
Fantasy literatúra
Viete mi poradiť s nejakou dobrou fantasy knihou, alebo článkom? Niečo na spôsob Harry Potter, Narnia, Atramentový svet, Eon-zaklínač drakov, a. t ď. Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:25
7
Je konzervatórium ťažká škola?
Ahojte. Uvažujem o strednej škole konzervatórium. Nazvala som to ,,hudobné gymnázium. " Od mala chodím na klavír, na spev, tanečný aj dramatický a tak a tak to chcem študovať na konzervatórium. Samozrejme, že hrám... Otvor fórum »
3. 1. 2013 14:12
14
Anime
Vedeli by sme mi poradiť nejaké romantické, alebo niečo na štýl Death Note, nejaké zaujímavé anime, teen anime alebo také niečo ( hlavne také kde sa nebojuje!!) a aby bolo ľahko dostupné k stiahnutiu. Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:27
70
Vadilo by vám chodit s vegetarianom/vegetariankou?
Tak celkovo vadilo by vám to? Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:25
17
čítanie kníh na mobile
je to možné? dá sa čítať kniha na mobile? treba na to ,,čítačku" čo by sa dla stiahnuť do mobilu? (mám samsung galaxy ace ve) kde by sa také niečo dalo stiahnuť, ak sa to dá? Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:20
7
Má niekto skúsenosti s Benq GH600?
Ak hej, som vážne zvedavá na váš názor... Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:20
21
Vzorec na vypocet obsahu trojuhlnika
Cavte mam taky problem co mi ani rodicia nevedli poradit a na nete som nasla len moc zlozite vzorce. Som sidmacka na zakladke a v matematickej olympiade chcu vypocitat obsah trojuhlnika no mi sme to este nepreberali. Viete... Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:16
1
Environmentálna chémia vs učiteľstvo chémie (v kombinácii) UMB ?
čo myslíte ktory obor je lepši ? a kde človek najde lepšie uplatnenie ? ak niekto študuje jedno z nich pls dajte vedieť :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 13:14
9
Opatrovateľka detí
Ahojte máte nejaké skúsenosti s takouto prácou v zahraničí ? Ideálne by bolo nemecky hovoriace krajiny, no nevadilo by mi nadobudnúť znalosti aj v inom jazyku ako napr. angličtina alebo španielčina... :) Chodím... Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:48- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?