Touto otázkou nechcem skúšať vaše vedomosti z geológie, kozmológie a biológie. Skôr by som rád vyvolal diskusiu napr. s ľuďmi, ktorí s mainstreamovým vedeckým názorom nesúhlasia.
nemám na to ešte presný názor, ale príde mi divné ak by to, že existujú ľudia bola iba nejaká hlúpa náhoda a aj to ako tu má všetko svoj zmysel a dôvod, fakt to nebude náhoda
no vo vesmíre bola najprv taká malá gulóčka, ktorá priberala na kalóriach alebo žrala priveľa hviezdičiek, no a potom bola už veľká a niekto to nazval že Zem O______________o, no a tá veĺká, už teraz guľa začala všetko stravovať a vznikol z toho odpad hovna-ľudia.
Verim v evoluciu, ale myslim si, ze sa v istom bode zastavila/spomalila a inteligentny zivot teda nevznikol za dlhe roky z jednobunkovych organizmov, ale bol sem privezeny, resp tu vytvoreny niekym velmi inteligentnym (a boh to veru nie je).
Podla mna to mohla byt nahoda , preco nie? je naivne a smiesne si mysliet ze ludia su nieco take extra v celom vesmire ze sme nevznikli nahodou , ale nejakym osudom alebo co
náhoda neznamená, že existencia života v akejkoľvek formy života nie je nevyhnutná. trojitý negatív... ale chápeš, evolúcia a tak isto aj väčšina fyzikálnych procesov obsahujú náhodné prvky, čiže to, čo z tohto procesu vyjde je nepredvidateľné. Mohli by sme byť aj lietajúce medúzy na Marse, je to jedno... život je stále život. A inteligentný život občas vyjde z tohto procesu a zamýšľa sa nad tým, odkiaľ je a kam smeruje.
Čo sa týka existencie zmyslu... myslím, že príroda ťa neobdarovala zmyslom života. Zmyslom života je žiť ďalej... prežiť. Ostatné si musíš nájsť a zvoliť sám.
@matwejo čo sa týka biologického pôvodu, biologická evolúcia je ten mainstreamový názor a súdiac všetky dôkazy najbližší model k tomu, čo sa v skutočnosti v prírode deje.
@kvantin evolucia.... tak ako sa vyvijala zem miliardy rokou tak sa vyvijali rozne bakterie roznym sposobom(hlavne pod vodou) az nakoniec zvniklo z toho co z toho vzniklo.... tak ako ti zacne zeleniet chleba v sacku po tyzdni, tak podobne vznikali bakterie a mali dost casu a dobrych podmienok na to aby sa vyvinuli... az zacali vznikat jednobunkove organizmy a pokracovalo to az po cloveka, opicu, psa, kona atd.... tj sucastnost.
Aby som podotkol... inteligentný život nie je nevyhnutným cieľom evolúcie života. Evolúcia totiž nemá žiaden cieľ a inteligencia v akejkoľvek podobe je len príležitostnou adaptáciou určitej skupiny živočíchov
@kvantin nespominal som vobec inteligenciu, len ze evolucia. tym ze sa niektore tvory ucia tym vznika inteligencia, ale napriklad take meduzy, tie si nic neucia, a predpoklada sa ze uz su tu miliony rokou. zalzi aj od prostredia a podmienok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
fuck the evolution
ja verím na mimozemšťanov, ludí z inej planety ktorí su vyspelejší a hladali inú schopnú planetu na život.
náhoda neznamená, že existencia života v akejkoľvek formy života nie je nevyhnutná. trojitý negatív... ale chápeš, evolúcia a tak isto aj väčšina fyzikálnych procesov obsahujú náhodné prvky, čiže to, čo z tohto procesu vyjde je nepredvidateľné. Mohli by sme byť aj lietajúce medúzy na Marse, je to jedno... život je stále život. A inteligentný život občas vyjde z tohto procesu a zamýšľa sa nad tým, odkiaľ je a kam smeruje.
Čo sa týka existencie zmyslu... myslím, že príroda ťa neobdarovala zmyslom života. Zmyslom života je žiť ďalej... prežiť. Ostatné si musíš nájsť a zvoliť sám.
Aby som podotkol... inteligentný život nie je nevyhnutným cieľom evolúcie života. Evolúcia totiž nemá žiaden cieľ a inteligencia v akejkoľvek podobe je len príležitostnou adaptáciou určitej skupiny živočíchov