Diskusie - 3325. stránka fóra
12
Užívateľ yoy
Bavím sa na jeho bezmocnosti. Je tu ešte niekto taký? Aby sme sa na ňom bavili spolu. Možno si chlapec hovorí, že má na to aby ma dostal do kolien. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:54
7
O Žiline.
Pre žilinčanov, neviete aká je teraz miera nezamestnanosti v meste Žilina? Na internete to neviem nájsť. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:39
6
Hľadám film,,.
Nemôžem si spomenúť na názov a ani na to čo sa tam vlastne dialo. len pár vecí viem. Poradte mi niekto... Proste šli asi 4-5 báb odniekiaľ večer domov (autom), a nejaká stará ich... Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:35
23
Aká veľká šanca?
Vyjadrite v percentách od 0 do 100 percent aká je šanca, že sa Žaneta dá so mnou dokopy resp. akú mám u nej šancu. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:16
11
Žeby to bola nenávisť až za hrob?
Žaneta ma musí nenávidieť keď sa mi nedokáže ozvať, keď mi nedokáže napísať ani po dlhšej odmlke. A pritom nemá dôvod MŇA nenávidieť. Neexistuje na svete moc ktorá by ma prinútila aby som sa jej vzdal. Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:52
31
Hra
Napíšte názov, poslednej pesničky, ktorú ste počúvali... ... a za ňu napíšte: ”v mojej riti” (názvy zahraničných pesničiek skúste preložiť do... Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:44
16
Mám sa ísť najesť?
Ahojte, mám taký problém že začínam byť hladný, ale zas nie som ešte tak velmi hladný... mám sa ísť najesť? Čo by ste urobili vy na mojom mieste? Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:27
17
Robot Unicorn Attack!
Kto sa nudí a prekoná ma? :D 32850! Birdz I challenge you! http://games. adultswim. com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game. html Otvor fórum »
3. 1. 2013 02:17
36
Prosím
Chodte hrat guličky za Pakistan alebo robiť niečo užitočnejšie ako zakladať fora o holeni ko*otov podpazuší , o tom ako si zväčšit penis, o tom či možete otehotniet z toho že sa vam chalan vystriekal na brucho ,... Otvor fórum »
3. 1. 2013 01:59
40
41
37
Niekto vynimocny
Caute, rad by som sa opytal ci sa tu da najst niekto na prijemne pokecanie, nehovorim ze si tu chcem hned najst babu ale som tu novy, neviem clekom ako to tu funguje a tak sa vas pytam je... Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:57
14
Noha
porezala som sa pred 3 dňami na nohe a mám tam takú tú mokvajúcu ranu, nepoznáte nejaký domáci recept alebo niečo podobné? Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:53
34
Katolícka univerzita v Ružomberku
O tejto škole som počula len samé zlé veci , je to naozaj taká zlá škola ?? čo je na nej tak zlé ?? ... je tu aj niekto kto je s tou školou spokojný ??... :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 00:27
10
Ako preformátovať video?
Urobila som si video vo Windows movie maker. Uložila som to a chcela som to spoustiť. Uložilo mi to do formátu wlvs. To video mi ale nešlo prehrať, tak som si povedala, že zmením program,... Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:32
13
NUTNEEEE!!!!
Prosim vas nainstalovala som si Microsoft Security ochranu na 7 dni a odrazu mi napisalo po kontrole LOCKED (uzamknuty) tak som telefon vypla a zas zapla dala som PIN ale teraz chce odomna nejaky kod a ja netusim aky kolko... Otvor fórum »
2. 1. 2013 23:29- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?