Diskusie - 3325. stránka fóra
4
Hľadám názov filmu, určite ho niekto poznáte
bola to americká romantická komédia a minimálne dvakrát v priebehu posledných piatich rokov to išlo na JOJke film môže byť cca z 2000 a príbeh - stretnú sa dvaja mladí, zamilujú sa, neskôr zisťujú, že... Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:39
17
Akú kávu piješ?
3. 1. 2013 12:34
6
Praskovy vitamin C
chystam sa ho kupiť a vyskusat zosvetlit si s tym vlasy. ako si ho mam aplikovat? rozpustit vo vode alebo co :D dakovala :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:32
33
Poznáte nejakú dobrú rockovú pesničku?
Poznáte nejakú dobrú rockovú pesničku? Otvor fórum »
3. 1. 2013 12:24
26
Problémy so srdcom od detstva. Ako dalej?
Ako 6 rocná som bola operovana na fallotovu tetralogiu, odvtedy som bola v poriadku, ale v roku 2011 som bola vyradena z Detskeho kardiocentra, pretoze som uz mala 20 rokov. Musela som si najst kardiologa v rajone. V júni som... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:53
13
Začiatky so snowboardom
Ahojte :) Potrebujem poradiť, ako si mám pre mňa vybrať vhodný snowboard? Viete mi poradiť nejaké osvedčené rady, ako mám začať? :)) Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:51
8
Vybavovanie vodičského preukazu - ľudia pod 18 rokov
Ahojte kamoši, nejakým spôsobom som to zatiaľ na nete nenašla a tak sa chcem opýtať, tí, čo ste spravili skúšky už v 17-tich a potom ste si šli vybavovať vodičský preukaz, bolo vám... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:48
5
Pracovná a soc. psychológia FSEV - UK
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadom praxe na tomto odbore , všetko čo viete :) Vdaka. Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:39
21
Postup vyhodenia z vysokej skoly
Mate niekto skusenosti z vychadzovanim na pol roka resp. po zimnom semestri? Prestala som chodit do skoly (stu) a nakolko sa blizi februar kedy by ma mali vyhodit, chcela by som zistit co mi dojde v papieri zo skoly -... Otvor fórum »
3. 1. 2013 11:24
31
Čo má pre vás najväčšiu hodnotu?
A nemyslím tým hodnotu, ktorá dokáže byť vysvetlená finančne... Odmyslime slovo "život". Pre mňa má, alebo mal, najväčšiu hodnotu, pre niekoho obyčajný, mne výnimočný, prsteň z vlny. Ničím zvláštny... Otvor fórum »
3. 1. 2013 10:27
29
Valentín
oslavujete nejako so svojou polovičkou valentín?..či to beriete ako normalny den iba si poviete že sa lubite?... alebo si davate aj darčeky?. ak ano aké?... proste čo robite na valentina?? :) Otvor fórum »
3. 1. 2013 10:04
12
Užívateľ yoy
Bavím sa na jeho bezmocnosti. Je tu ešte niekto taký? Aby sme sa na ňom bavili spolu. Možno si chlapec hovorí, že má na to aby ma dostal do kolien. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:54
7
O Žiline.
Pre žilinčanov, neviete aká je teraz miera nezamestnanosti v meste Žilina? Na internete to neviem nájsť. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:39
6
Hľadám film,,.
Nemôžem si spomenúť na názov a ani na to čo sa tam vlastne dialo. len pár vecí viem. Poradte mi niekto... Proste šli asi 4-5 báb odniekiaľ večer domov (autom), a nejaká stará ich... Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:35
23
Aká veľká šanca?
Vyjadrite v percentách od 0 do 100 percent aká je šanca, že sa Žaneta dá so mnou dokopy resp. akú mám u nej šancu. Otvor fórum »
3. 1. 2013 09:16
11
Žeby to bola nenávisť až za hrob?
Žaneta ma musí nenávidieť keď sa mi nedokáže ozvať, keď mi nedokáže napísať ani po dlhšej odmlke. A pritom nemá dôvod MŇA nenávidieť. Neexistuje na svete moc ktorá by ma prinútila aby som sa jej vzdal. Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:52
31
Hra
Napíšte názov, poslednej pesničky, ktorú ste počúvali... ... a za ňu napíšte: ”v mojej riti” (názvy zahraničných pesničiek skúste preložiť do... Otvor fórum »
3. 1. 2013 08:44- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?