Diskusie - 3333. stránka fóra
1
Kúpim Trilógiu o Hanovi Solovi
Ahoj, mám záujem o kúpu kompletnej Trilógie o Hanovi Solovi od Ann Carol Crispinovej: 1. Star Wars - Léčka v ráji 2. Star Wars - Huttský gambit 3.... Otvor fórum »
1. 1. 2013 21:24
32
Pomoc: Dá sa zaľúbiť cez internet?
Prosim vas da sa zalubit do dievcata cez internet ? Ja viem blba otazka ale tak ... :D dakujem Otvor fórum »
1. 1. 2013 21:08
9
Pomôžete ?
Pomôžete mi prosím ? stačí ak vyplníte tento formulár prosím https://docs. google. com/spreadsheet/viewform?formkey=dE01cUljamRHYWRjM2xJbkdvS3FqNHc6MQ Otvor fórum »
1. 1. 2013 21:03
32
Meškáš často na autobus ráno do školy práce?
- áno, veľmi často, meškám skoro vždy
- áno, ale len výnimočne
- nie, nikdy som ešte nezmeškal/a autobus
Ďalšie možnosti »
1. 1. 2013 21:02- áno, ale len výnimočne
- nie, nikdy som ešte nezmeškal/a autobus
Ďalšie možnosti »
10
Prijímačky na architekturu 2013
čvut, vut, stuba, tuke.. kto sa chystá ? Otvor fórum »
1. 1. 2013 20:47
11
Citacka knih
mam taky mensi problem .. praskol mi displej na citacke knih, nahodou s tym nemate niekdo skusenosti ?? ze kolko yb ma asi vysla oprava :/ Otvor fórum »
1. 1. 2013 20:41
1
Erasmus v UK - Bucks Ad School, resp. Advertising, Marketing communication ,,,,
Caute, prosim je tu niekto kto bol na erasme v UK, najlepsie v odbore marketingova komunikacia? Poznate niekto Bucks New University v High Wycombe asi 30min od Londyna? Ak nie, tak aspon... Otvor fórum »
1. 1. 2013 20:37
20
Závislosť na ľuďoch?
V poslednej dobe som bola zvyknutá stále byť medzi ľudmi, riešilo sa vela toho v škole aj po škole, cez víkendy som vždy niečo mala. Stále som bola v spoločnosti. Lenže teraz sa to nejako obrátilo... Otvor fórum »
1. 1. 2013 20:23
21
Potrebujem radu
Je tu jeden chalan, ktorého mám veľmi rada. On má 18 a ja budem mať 16. (Prosím, komentáre typu, že mám na to ešte čas, si nechajte). Chodíme na tú istú školu. On... Otvor fórum »
1. 1. 2013 20:06
32
Modro biela sieť.
Aj vy si myslíte, že keby zrušili modro biely komunitný webový systém ( FB ) že by tu bolo hneď lepšie ? aj s ľudmi, aj s ich životom, myslením.. ? zlepšilo by sa... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:58
18
Klamliva reklama
Určite sa vám niekedy stalo že ste naleteli na reklamu. Akurát som čitala nejaký článok o tom že existuju tenisky ktore vraj pomáhaju spalovat kalórie. Zaujímal by ma váš názor na takéto veci (zavádzanie ľudí) a či ste sa... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:57
13
Jazykový pobyt,,. či?
Ahojte. Potrebovala by som radu. Strašne by som chcela ísť na jazykový pobyt, jednoducho normálne cez agentúru, ale mama v tomto so mnou veľmi nesúhlasí. Chcela by ma proste poslať len k nejakej jej známej... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:49
45
Chlpaté telo
bojím sa ked budem mat niekedy babu a že som chlpatý tak jej to bude vadit :( lebo žiadnej sa to nepáčíí a ja som už taký čo už :( hm mám 20 rokov a som ešte panic ah jaj... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:21
13
Chcem nájsť blízku osobu
som chalan z BA tahne mi to na 20 a chcem uz nieco spravit s touto samotou. Rad spoznam milu zienku na pekne chvile, teda dobru kamosku, uprimnu osobu. Zajdeme do prirody, na kavu ci... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:21
14
Nakupujete na internete? Ako,,,,? :)
Ahojte, píšem bakalárku na tému: "Spotrebiteľské chovanie užívateľov internetových obchodov". Inak povedané zaujíma ma, či vôbec, koľko, a ako využívate e-shopy ; ) Ak je teda vaša odpoveď na prvú... Otvor fórum »
1. 1. 2013 19:02- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Aké máte dnes trenky?
- 3 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?