Diskusie - 3340. stránka fóra
21
Ohodnotili by ste moje diela? :)
Ohodnotili by ste moje diela? :) Keby si mal čas, tak si jeden prečítaj a ptm by som bol rád keby ste mi povedali aký bol :) Kľudne si prečítajte aj viacej, budem rád. Ďakujem ; )... Otvor fórum »
30. 12. 2012 22:22
56
Horor- silvester s rodinou?
Zas raz, budem trčať doma s rodinou na silvestra, nikam nemôžem isť, takže sa s nimi opať raz unudím k smrti..Som jediná, ktorá strávi silvester doma s rodinou? A Vás mladšie ročníky, púšťajú Vás rodičia von... Otvor fórum »
30. 12. 2012 22:12
6
VŠ UP Olomouc - odbor čínština alebo psychológia? Nejaký študent?
Som v maturitnom ročníku a snažím sa si zvoliť na prvý raz čo najlepšie :) chcela by som ísť hlavne práve do Olomouca, Praha mi príde až moc nedosiahnuteľná pre mňa. Chcela by som teda vedieť či je... Otvor fórum »
30. 12. 2012 21:58
13
Problem
Ahojte, chcem sa opýtať na jednu vec. Ako to mám vysvetliť... sakra neviem :D Takže ked mám niečo na monitore, a chcem aby to bolo na fotke... tak ja to musím odfotiť. ... Otvor fórum »
30. 12. 2012 21:36
16
Samostatné titulky a film ako to dat dokopy
Ako dat dokopy aby titulky stiahnute smaostatne boli sucastou videa automaticky ? :D Proste ide o tom ked chcem cez USB prehrat ten film na TV tak mi to nejde s titulkami a ani neviem najst moznost ako ich tam... Otvor fórum »
30. 12. 2012 21:14
41
Chce sa vám niekomu odpisovať???
Já som už vela krát mala taký problém že mi niekto neodpisoval ale nechala som to tak lebo som vedela že teraz nemá čas ale že mi odpíše nekôr ale neodpísal nechal to tak čo mám robiť??? Otvor fórum »
30. 12. 2012 21:06
64
Chalani páčia sa vám baby s tehličkami?
30. 12. 2012 21:06
26
Vyber telefonu
poradte mi ktory z tychto telefonov: samsung galaxy s3, samsung galaxy s2, samsung galaxy note alebo htc one x Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:51
25
Limity
Prosím vás..neviete mi niekto vypočítať jeden príklad z limitov??? Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:37
16
Fyzioterapia ? aká vysoká škola?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto študuje fyzioterapiu a na akej VŠ? z čoho robili príjmačky, alebo či sa dá dostať aj bez príjmačok? Je tu ešte niekto taký čo by tam... Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:28Ahojte,,,,. nemate niekto stiahnutu knihu Ako daleko je do Sanghaja?
Rada by som si ju precitala a chcem si ju stiahnuť do pc a neviem nájsť ziadnu knihu na stiahnutie. Ak by ste ju nahodou niekto mali v pc ozvite sa mi prosim ; ) Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:24
16
Svrbenie
Mám taký eine kleine problem..(proste problém :D ) vždy keď cvičím alebo sa namáham to je jedno tak ma strašne začne svrbiť celé teľo.. celý sa musím škrabať a tak.. napr. dneska som skoro umrel lebo som cvičil na... Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:21
24
Prosím Vás čo mám robiť ?
Dobrý deň, mám 174-175 cm výšku a vážim 60 kg, je to dosť malo alebo ..... chcel by som tak do 1- 2 mesiacov pribrať 4-5 kíl, čo mám jesť ??? Myslíte že že by to... Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:21
30
Čo robíte keď,,.
ste námesačný ? :D teraz tu je fórum, že či bývate námesačný. tak ma zaujíma akú najväčšiu debilinu ste urobili, keď ste boli námesačný. Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:16
32
Ste námesační ?
alebo teda..poznáte niekoho takého ? ja nie som .... a nikdy som ani nebola..teda... iba včera v noci trošku ... Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:08
5
Už ste skúšali online poradňu pre mladých IPčko.. ?
Chcem sa podeliť o náš projekt, ktorý pre mladých bezplatne poskytuje skupina študentov. Poskutujeme takto bezplatnú online psychologickú, sociálnu a právnu pomoc.
Na našej online poradni sme v pozícii "chat kamošov", ktorí sú na takúto... Otvor fórum »
30. 12. 2012 20:01- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Prečo stále nebol u psychiatra?