Potrebujem niekoho kto sa dobre vyzná do pc, tabletov a bootu.. Mam hore spomínaný tablet prestigio, parametre si nájdete na nete.. Potrebujem vyriešiť otázku č i sa dá z androidu 4.1 prejsť na tablet windows..Ak má niekto takúto skúsenosť a poradí budem
@amorko aha, cize win 8 (predpokladam) by bezal na hociakej sunke -.- alebo ten kto sa rozumie, automaticky vie parametre vsetkych zariadeni naspamat -.- ani jedna verzia mi nepride realna, ale ok
@kosmiklove to práve riešim, keď že ide o tablet predpokladám že sú na to win originál pre dotykové panely..ale presnejšie netuším, najskor asi win 7..
Áno, to je otázka základná, na ktorú parametre netreba pozri nemám čas ani chu´t riešiť niekoho kto ide drbať za také somariny ako ty, spýtal som sa na niečo, na čo nemám odpoveĎ a čakám že mi niekto poradí ak má s týmto skúsenosti, samozrejme musí prísť niekto ako ty a riešiť kokotiny svojho typu lebo sa nudí zdrž sa toho prosím...ďakujem pekný deň ti prajem
@kosmiklove ide o to že android je síce fajn ale určite viac by som využil win..len ďalšie otázky sú ktoré by ostali otvorené ako ovládače na wifi,a podobne či by som to vobec rozbehal..
@amorko tak na to mozes (zatial) zabudnut...oficialnou cestou to tam urcite nedostanes...a tou neoficialnou...neviem..toto som zatial neriesil...teoreticky by bolo treba odomknut boot loader...na najznamejsom fore xda-developers znacku prestigio nikto neriesi...cize jako to spravit to ti povedat neviem..potom je otazne ako spustit instalaciu toho winu...ci z klasickeho image suboru alebo by bolo treba nejaku upravenu verziu specialne pre tento model...co sa tyka ovladacov...windows ich ma kopec v sebe...ale ci ma tie by bolo treba to neviem...
v kazdom pripade toto neni zariadenie kde si mozes samovolne menit OS podla svojej potreby...cize ak by to aj niekto rozbehal bol by to viacmenej len experiment a ci by sa to dalo realne pouzivat to nikto nevie...na take nieco mozes cakat mozno par rokov v tom lepsom pripade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Potrebujem vyriešiť otázku č i sa dá z androidu 4.1 prejsť na tablet windows
v kazdom pripade toto neni zariadenie kde si mozes samovolne menit OS podla svojej potreby...cize ak by to aj niekto rozbehal bol by to viacmenej len experiment a ci by sa to dalo realne pouzivat to nikto nevie...na take nieco mozes cakat mozno par rokov v tom lepsom pripade...