v marci nás čakajú písomné maturity.......a tak sa pýtam??? Kto už chytá menšie záchvaty paniky ako ja (som tak trošku stresman ) a kto je v pohode??? Ideálne na akej škole idete maturovať (ja gympel Detva)
Také úplne malinké, už sa strašne teším, že to budem mať za sebou, keďže som mala maturovať tento rok, ale dala si ročné prerušenie štúdia. Po takom čakaní skoro všetká panika odišla. OA
@mmajuskaa3 slovenský jazyk, anglický jazyk B2 (keby že si môžem vyberať, berem B1, lebo cudzi jazyk nie je moja silna stranka), dejepis a nauka o spoločnosti a ty??
@fluptak oki mňa baví z každého predmetu niečo ale maturovať určite nepôjdem z matiky,fyziky alebo informatiky,to by nedopadlo dobre rozmýšľala som, že možno biola a chémia
ústne vyzerajú horšie ale nejak to zatiaľ neriešim, hlavne aby som to dal, o známku mi nejde, to je už len čerešnička na torte. Všade len strasia ze to upravili a pi*** pri tom len stopli "lajdakov" čo kaslali na pisomne, dali na 5 lebo sa im nechcelo "vôbec" učiť a potom marutita-formalita dali na 3 ustne a čaute. Akurát tomu dali %%%% a každý má z toho zmätok.
Ked sa naucim co treba postupne tak sa nebudem báť este skusim matiku ale o to sa uz vobec nechystam stresovať, skusim sa poucit co a uvidim.
písomné musíš spraviť kedže vám to sprísnili - to je na tebe a tvojich vedomostiach, ALE
.slovenčina je o čítaní s porozumením a to spraví aj debil
-a na angličtinu no, tak to je o tom či ju vieš alebo nevieš a tiež o šťastí (ako všetky skúšky ), ale je pravda že tie testy trošku zľahčili.. tie B2ky.. ale uč sa na test hlavne slovnú zásobu..(mne odporúčala učitelka surovo si slovník čitat...) a gramatiku si pozri.. lebo ten test spraviť musíš.. bohužial
ale keď už sa dostaneš na ústne, tak tam ti pomôžu ako vedia aby si prešiel.,. neboj
Buďte len radi za to, že maturujete z angliny...B1 je leháro, B2 sa dá...ale my chudáci čo maturujeme z nemčiny z B2 tak sa môžem ísť dať hneď odpáliť lebo tá gramatika to je jak za trest!!
no už to začínam cítiť aj ja...prichádza to sakra rýchlo a nič neviem bojím sa hlavne písomnej časti angliny a ústnej sloviny...ale hádam to voláko dáme som rád, že mám len 17 rokov, čiže ak nezmaturujem stále aj na rok budem patriť k mladším maturantom tak mám výhodu aspoň ale tak dúfajme, že to všetci niako dáme a bude dobre
možno sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi to hladat, tak sa spýtam
Študujem na SPŠ Elektrotechnickej. Povinne maturujem z SJL, AJ, a odborných predmetov (teoretická a praktická čast odbornej zložky).
No a ja som si ešte pridal aj pisomnu maturitu z matiky (ustnu nie).
Moja učitelka matiky mi hovorila, že ak ju spravime na menej ako 33% tak sa nám ani nebude písať do maturitného vysvedčenia (čiže ako keby sme ju ani nepisali).
Je to pravda ludia?
viem, že maturita z matiky je považovaná za spravenú ak má viac ako 33%..... len chcem vediet ako je to keby som ju napisal horšie. Dufam že opravnu robit nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak v pohode, hádam to bude fajn
Ked sa naucim co treba postupne tak sa nebudem báť este skusim matiku ale o to sa uz vobec nechystam stresovať, skusim sa poucit co a uvidim.
písomné musíš spraviť kedže vám to sprísnili - to je na tebe a tvojich vedomostiach, ALE
.slovenčina je o čítaní s porozumením a to spraví aj debil
-a na angličtinu no, tak to je o tom či ju vieš alebo nevieš a tiež o šťastí (ako všetky skúšky ), ale je pravda že tie testy trošku zľahčili.. tie B2ky.. ale uč sa na test hlavne slovnú zásobu..(mne odporúčala učitelka surovo si slovník čitat...) a gramatiku si pozri.. lebo ten test spraviť musíš.. bohužial
ale keď už sa dostaneš na ústne, tak tam ti pomôžu ako vedia aby si prešiel.,. neboj
odborných predmetov (ekonomika, administratíva a korešpodencia, účtovníctvo) sa až tak nebojím ako literatúry a angličtiny
možno sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi to hladat, tak sa spýtam
Študujem na SPŠ Elektrotechnickej. Povinne maturujem z SJL, AJ, a odborných predmetov (teoretická a praktická čast odbornej zložky).
No a ja som si ešte pridal aj pisomnu maturitu z matiky (ustnu nie).
Moja učitelka matiky mi hovorila, že ak ju spravime na menej ako 33% tak sa nám ani nebude písať do maturitného vysvedčenia (čiže ako keby sme ju ani nepisali).
Je to pravda ludia?
viem, že maturita z matiky je považovaná za spravenú ak má viac ako 33%..... len chcem vediet ako je to keby som ju napisal horšie. Dufam že opravnu robit nebudem.
ďakujem za info.