Diskusie - 3419. stránka fóra
9
Syoss farby
Ahojte. Používa niekto Sayoss farby? Aké sú? Obzvlášť tie blond odtiene, napríklad medový blond? :) Prosím, ak máte skúseností, napíšte :) :* Otvor fórum »
10. 12. 2012 15:15
6
Zapal-hnis v zube
Zdravim vcera som bola lyzovat a rozboleli ma strasne zuby. Myslela som si ze to je len prievan, ale dnes mi z toho zubu zacal tiect hnis. Tak som si googlila nejake domace sposoby na bolest zubov. A vsak zabera... Otvor fórum »
10. 12. 2012 15:11
59
Ideálna metalová kapela podľa Birdz..
Som debil a inšpiroval som sa ani za svet nezmiznuteľným fórom. Otázka je: Akú metalovú kapelu by ste birdzákom odporučili? Taká čo vás nadchne... u mňa to je... Otvor fórum »
10. 12. 2012 14:06
25
Len pre baby
ja by som sa chcela spýtať že či niekto nemá alebo že či nemal náhodou taký problém ako ja. mojím problémom je že mám jeden prsník väčší ako druhý a boli sme s tým pri doktorke keď som mala... Otvor fórum »
10. 12. 2012 13:30
3
OSP základné testy
Ahojte, je tu niekto kto chodí na MUNI do Brna alebo sa tam chystá? potrebovala by som nejaké materiály, OSP základné testy a Základy spoločenských vied. Bolo by fajn, keby mi dakto vedel pomôcť ; )... Otvor fórum »
10. 12. 2012 12:49
57
Ked padá sneh poviete,,.
- jéé ^^ zase padá to biele zlato
- juhuuu, nech napadne pol metra
- do riti, zas padaju tie biele hovna
Ďalšie možnosti »
10. 12. 2012 11:52- juhuuu, nech napadne pol metra
- do riti, zas padaju tie biele hovna
Ďalšie možnosti »
7
Príklad z chémie
Ahojte, mám problém s príkladom, počítam ho tretí deň a nijako nechce výjsť, vyzerá primitívne, ale je zákerný: Vypočítajte pH 1% (hm. ) roztoku kyseliny sírovej s hustotou 1, 005 g/cm3.... Otvor fórum »
10. 12. 2012 11:21
48
Sny
nekde som čital že sny su nekesi spomienky s minuleho života. Podla mna niečo vtom asi aj je, co vy nato? Otvor fórum »
10. 12. 2012 09:15
48
Viete spať vo vlaku?
Viete vo vlaku zaspať? Dokážete spať po sediačky alebo sa vrtíte a hlava vám padá do strán, prípadne sa uložíte na sediaceho vedľa :D Slintáte? Chrápete? Šomrete si zo sna? Otvor fórum »
10. 12. 2012 03:34
2
Ako veľký máte penis?
Bola to jedna z mojich prvých tém na Birdzi a vtedy ste ju odmietli. Tak tu ju máte po mesiacoch znova a mala by tu aj ostať. Len si dajme normálnu diskusiu. To je asi všetko. ... Otvor fórum »
10. 12. 2012 01:49
35
Last Christmas
Aky mate k nej vztah/ uz ju nenavidite ? Kolko raz ste ju stihli pocut tento rok ? Ja teraz prvy na Vive :D, tak mi napadlo, a bratranko si nemohol kupit rifle kvoli tomu ze ju nemoze... Otvor fórum »
10. 12. 2012 00:10Skúšali ste si niekedy vytlačiť obsah krvavého tampónu do úst?
Áno##Nie##Raz to skúsim... raz! Otvor fórum »
9. 12. 2012 23:25
11
Hľadám film.
Pamätám si len dialóg (veľmi krátky a tiež nie presne. ) Takýto nejaký: "Zničil si mi(premárnila som pri tebe?) najlepšie roky svojho života. " "To boli najlepšie?" Fakt... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:57
61
Mám pre vás výzvu!
Kto by sa chcel ku mne pridať? Najskôr by sme mohli vytvoriť občianské združenie, nech občania vidia, že to myslím/myslíme vážne. Následne politickú stranu, A v krajnom prípade aj občianskú... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:48
24
Smiley piercing
čaute , chcem sa vás opýtať , čí máte niekto skúsenosti s týmto piercingom? Chcem ho , ale kamoška , ktorá ho má , mi ho nemá kedy spraviť (prepichnuť) a ja sama neviem ako... Otvor fórum »
9. 12. 2012 22:32- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?