Diskusie - 3422. stránka fóra
16
Aké je povahový rozdiel medzi Malamutom a Huskym ??
milujem tie to psy ale chcela b som vedieť ktorá rasa ma lepšie povahové črty ? :) ak máte niekto skúsenosť budem rada keď mi napíšete váš názor ďakujem :) Otvor fórum »
9. 12. 2012 18:07
16
Ktorá verzia sa vám páči viac?
http://www. youtube. com/watch?v=9bZkp7q19f0 alebo http://www. youtube. com/watch?v=fIfMOGUi98Y ??? :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 18:00
26
Ako bojovať s únavou alebo rannou únavou?
Určite ste sami zažili ten pocit. Ráno sa preberiete po dobrom spánku, no napriek tomu sa vám nechce do práce, či do školy. Poraďte prosím, čo s tým robiť. ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:57
12
Smiešne darčeky
ahojte, s kamosmi sme sa dohodli kupit si na vianoce nejake smiesne darceky maju byt 3 na písmenka V, K, M... poradte nieco vtipne a originalne, dikes :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:56
15
Potrebuješ potenciál aby si si splnil sny?
- áno, bez potenciálu to nejde
- potenciál pomôže, no nezáleži na ňom až tak
- potenciál mi nepomôže pri splnení si svojich snov, nezávisí to na ňom
Ďalšie možnosti »
9. 12. 2012 17:26- potenciál pomôže, no nezáleži na ňom až tak
- potenciál mi nepomôže pri splnení si svojich snov, nezávisí to na ňom
Ďalšie možnosti »
10
Zdravím vás - Taliančina
:) je tu niekto taký, kto chce študovať alebo študuje taliansky jazyk na vysokej škole? treba ho ovládať ak ho chcem študovať? ďakujem za info :) Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:17
36
Kde to nájsť?
Hmm, kde nájdem v Bratislave nelegálnu pyrotechniku (hlavne petardy). Viem, že som absolútny cvok a uvedomujem si aj riziko nebezpečnosti, ale tak potrebujem kúpiť dačo také fasa, tak sa pýtam, či neviete kde, ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 16:52
1
L´oreal Effasor
stiahne mi tento pripravok stredne hnedy sampon na špinavom blonde? uz ho mam vela krat zmyty, asi 25x. dakujem Otvor fórum »
9. 12. 2012 16:19
3
Hudba
Nedal by mi sem nejake linky na reggea a reggeastep. Bolo by aj lepšie keby to boli nejaké 2012. Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:51
2
Poradíte mi nejakú stránku alebo program na priamy prenos televízií?
Chcela by som kukať hlavne české a slovenské programy, len väčšina čo som googlila, nefunguje. A nesmierne by som bola rada, kebyže nájdem AXN a HBO. Ale to sa asi nedá zadarmo, však? Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:49
2
Mate niekto skusenosť, ste študentom etnológie na UKF v Nitre?
Neviete koľko v priemere sa tam hlási ročne študentov? Aké su tam príjimačky? Obtiažnosť štúdia, a uplatnenie? Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:48
25
Baby, s ktorým make up-om máte lepšie skúsenosti?
1. Dermacol 24h CONTROL MAKE-UP 2. Meybelline AFFINITONE Neviem sa rozhodnúť ktorý vyskúšať... Máte s niektorým z nich alebo z oboma nejaké skúsenosti? Mám zmiešanú až mastnú pleť, tak si... Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:35
25
Hanblivost
ahojte, prosim vas vedel by mi niekto poradit, ako si zvysit sebavedomie alebo ako sa prestat hanbit?... strasne sa mi paci jedno dievca, aj si piseme a ona ma strasne chce spoznat, vlastne aj ja ju,... Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:33
15
Chýbajú vám v škole učebnice?
Ako ste to riešili? Alebo vám to je jedno? Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:28
34
Čo vám pomáha na akné?
Ahojte, baby :) už dlhšie mám problémy s akné... bola som u kožnej, dala mi krémy, používala som ich a celkom to aj pomizlo, len... stále na brade sa mi niečo objaví... neviete... Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:23Nova cinema - uputavky
Na nova cinema som si všimla uputavku na viacero filmov dokopy a hra tam jedna velmi pekna pesnicka. Nevieme ako sa vola? Su tam uputavky na film Podivuhodny pripad benjamina buttona, tusim aj nieco zo spidermana a viac... Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:18
12
Problémove programy
Chytila som nejaký policajný vírus. Keď bol počítač po oprave v PC sa nenachádzal Winamp. Stiahla som si ho, ale na obrazovku mi hupol error a nechce mi ho spustiť ani inštalovať. ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 14:54- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?