Diskusie - 3423. stránka fóra
31
Lekárska fakulta - Univerzita Komenského
Zdravím, viem, že vydávajú modelovky o kapacite 3000 otázok (biola napoly s chémiou) a podľa mojich informácii sa nemenia (to čo platilo pred rokom platí aj tento rok a bude aj nabudúci). Chcem sa spýtať, či... Otvor fórum »
9. 12. 2012 13:01
20
Program na prezentácie
nepoznate nejaky iny (lepsi a originalnejsi) program na robenie prezentacii ako power point? kde by to nebolo len prepinanie stvorcovych slajdov :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 12:55
13
Suvereno a Revolta
Zdravím, počúva niekto z vás týchto dvoch interprétov ? Aký máte na nich názor ? Resp. na ich tvorbu (hudba, text) V ich textoch často nabádajú ľudí na zmenu vedomia, ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 12:00
19
Komu sa chce urobiť mi CSS-ko ? :D
Komu sa chce urobiť mi CSS-ko ? :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 11:59
66
Keď sa špáraš v nose a vytiahneš šušeň,,.
... tak kam ho utrieš keď nemáš po ruke kapesník? Otvor fórum »
9. 12. 2012 11:51
3
Stredná škola
caute moj tato hovori ze som ako 50 percent chalanov ktori si nevedia vybrat skolu moj sused robi s pc cosi ma naucil a chcel by som vtom pokracovat na strednej skole neviete o nejakek... Otvor fórum »
9. 12. 2012 11:49
8
Potrebujem pomoc s PC !!!
Čaute birdzáci. Mám taký problém s pc konkrétne s nejakým vírus ktorý vždy eset zachytí ( je to trójsky kôň) keď zapnem youtube naskočí mi infiltrácia a je to tam vymazal som ho a zase keď zapnem youtube opäť... Otvor fórum »
9. 12. 2012 11:18
15
Viete mi poradit,,,,?
Poznate nejake dobre hry pre dvoch na android ? mozu by cez modry zub, wifi, online ..hoci co len pre dvoch. Otvor fórum »
9. 12. 2012 11:04
5
Sťahovač farby v DM
Zdravím, chcem sa spýtať, či niektorá z vás náhodou nekupovala nejaký sťahovač farby v DM (niečo ako L´oreal Effasor). Či tam niečo také vôbec majú, že či sa mi oplatí zdvihnúť... Otvor fórum »
9. 12. 2012 10:50
16
49
*Nová správa o konci sveta
Niekde som sa o tom dočítal. Je to dobrý zdroj, žiadne i-dnes, aktuality, JOJ, apokalyptické stránky, sekty a prívrženci a pod. A neprezradím vám ho! Majú byť 4 dni tmy to už vyšlo... Otvor fórum »
9. 12. 2012 10:12
47
Nulový talent,,.
Existuje u vás niečo o čom ste presvedčený, že to zle ovládate resp. ste v tom najhorší v okolí (predmet v škole, šport... )? u mňa je to jednoznačne vzťah k cudzím... Otvor fórum »
9. 12. 2012 10:12
24
Michael jackson
aky mate nanho nazor ? myslim nie tie keci o zneuživani atak ale myslim , hudba , spev tanec Otvor fórum »
9. 12. 2012 10:05
26
Stratila som jediný doklad totožnosti v zahraničí. Čo môžem urobiť?
Zdravím, chcem sa opýtať. Stratila som v Anglicku svoj občianský preukaz, čo bol jediný doklad totožnosti ktorý tu so sebou mám. O necelé tri týždne mám letieť na Slovensko. Čo... Otvor fórum »
9. 12. 2012 01:18
13
Zahlasuj. org
dam hlasovanie a pise ze opiste kod z obrasku a kde je ten kod? a ked nenapisem neukaze foto wtf?" :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 00:08
62
Pitie krvi, vampírizmus 21. storočia
hovoria vám niečo energetickí upíri? .... stretli ste niekedy človeka/ludí, ktorí si naozaj pijú krv? (nie pomocov kúsancov do krka!)..... citlivosť na energie, zvýšená schopnosť odhadnúť človeka, nočná aktivita, cez den ospalosť......... Napíšte mi... Otvor fórum »
8. 12. 2012 23:55- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?