pri 70% sa nezamýšlam, lebo som proste len pozvaná na nejakú oslavu známeho, kúpim zo slušnosti nejakú hlúposť/bonbonieru/flašu, zablahoželám a bavím sa s mojimi kamarátmi. zvyšných 30% sú oslavy dobrých kamarátov alebo najbližšej rodiny
@faino tak je to také blbé Ale stále lepšie ako trepať kraviny,ktoré sa nikdy nestanú Uplne stačí to čo som povedal: Povedať ,,Všetko najlepšie bratku/sestrička,,.Chlapovi podať ruku a stlačiť ju.Dievčaťu dať božtek na líčko a obíjmuť ju.A na záver si dať za jeden ale iba 1 štamplík XD
hovorím len všetko najlepšie.. to ostatné je nezmysel lebo sa to vždy aj tak opakuje! okrem toho aj tak dotyčný nemá nič z toho či mu niečo "prajem" alebo nie
automaticky každému hovorím "všetko najlepšie, veľa šťastia, zdravia, lásky a peňazí" ... to už od malička ale je to vždy od srdca komu nechcem takto gratulovať, tak mu poviem len "všetko najlepšie" ale to tiež myslím vážne...
Takto... Väčšinou to prajem, pokiaľ to nie je trebárs na fb, kde to niekedy robím, hoci sa snažím prestať a skutočne to obmedziť na tie neautomatické úprimné veci, ... ani na FB teda nevidím dôvod NEpriať to, vždy sa snažím priať ľudom dobre, ťažkosti s tým mám len pri fakt kolosálnych debiloch a tých nezvyknem držať na sociálnych sieťach , len... Niekedy mám naozaj pocit, že je to také... sociálne prístupné niečo. ale je to príliš strojené. A neznášam, ked ma pri gratulácii pozorujú iní ľudia. Je mi to trápne. Naopak v dvojici to mám rada. Snažím sa však nesiahať po strojených formulách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
jedine, co je na narodeninach dobre, je jedlo a cokolady.
@orfea2 ked nerada, tak nemusis vobec. nie je to nikde prikazane
@ouch zaujimave
vieš čo,tým ktorých nemám rada dobre,to je blbosť,tým ktorých nemám rada nehovorím nič
Vieš čo,idem to vyhútať a keď ma niečo napadne budem ťa informovať
@echoechoecho tvoji oslavenci musia mat vzdy radost
ale ostatné slová áno, ale vcelku automaticky, také prajem všetkým...
@die @delica @kolcak123 a nie je to take blbe? ako keby to clovek chcel mat rychlo za sebou, ziadny zaujem
@wind pri 70% by bolo premyslanie ako zdrzovanie, radsej rychlejsie potrestat flasticky
@kolcak123 naco pred verejnostou skryvat pravu tvar?
"Nič pre Teba nemám."
Objal som ju a dal som jej pusu.
ak blahoželám dajme tomu len nejakému známemu, stačí mi všetko najlepšie..
... to vlastne tiež myslím úprimne ale nemám potrebu mu tam vinšovať pol hodiny.
ale trebárs najlepšiemu priateľovi, tam tými slovami nešetrím a myslím ich zo srdca.
Okolo úprimnosti to väčšinou ani neprešlo, ale myslím, že to nevidno.
A nenávidím gratulovať, ukrutne.