boli ste v nemocnici ?okrem toho ked ste sa narodili , koi akej chorobe , alebo co vam bolo ze ste sa do nej dostali , za odoved vopred dakujem , tuto anketu potrebujem na jeden referat
fuuuuu. nosné mandle, alergia na penicilín, 2x žlčníkové kamene (na čo samozrejme neprišli a oficiálna diagnóza znela psychické problémy vraj som si to namýšľala) a potom operácia žlčníka, smaozrejme, už v inej nemocnici.
keď som mala asi 4-5 rokov, tak som bola v nemocnici kvôli tomu, že som odpadávala, zvracala a bola som zrejme kvôli tomu dehydrovaná... bola som tam päť dní, no vtedy sa mi zdalo, že je to večnosť
áno, týždeň, a potom ešte týždeň, myslím že som mal vtedy 10 alebo 11 alebo tak, nie som si istý, podozrenie na zápal mozgových blán, lebo cestou tuším do Dudiniec ma príííííšerne rozbolela hlava, tak sme to stočili do nemocnice. nakoniec po tom prvom týždni sa ukázalo že "asi to bola len dehydratácia/úpal, ale pre istotu si ťa tu ešte týždeň necháme na pozorovanie".
...a keď povedali "pozorovanie", mysleli to doslova, bol som na izbe ktorá mala takmer cez celú jednu stenu presklené okno do miestnosti sestričiek či čo, proste takej kancelárie kde sa síce aj tak väčšinu času nikto nenachádzal...
...a naučil som sa tam kresliť vojačikov a tanky takou špeciálnou technikou, cez to okno práve, od chalana ktorý bol v izbe na druhej strane tej kancelárie . a prvý raz som si zažil čo za horor vie byť malé dieťa, ku ktorému ma prehodili do izby (keď prišiel ten čo som sa od neho naučil kresliť tančíky, lebo pôvodne som bol ja v tej izbe kam nasťahovali jeho). a stratil som tam v tej dobe svojho najobľúbenejšieho plyšáka a doteraz mám z toho výčitky svedomia, že som ho tam nechal, samého, v tom hnusnom tmavom šuflíku v tej hnusnej chladnej nemocnici
ale odvtedy som chodila ku doktorke každý mesiac, potom sa to postupne obmedzilo na polrok, rok a teraz si idem zaklopať lebo stačí podľa potreby prísť a potreba nenastala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
druhýkrát dehydratácia kvôli chrípke
zdá sa že som náchylná na dehydratáciu
- vyber nosnych mandli (marec).
- vyber (neexistujucej) cysty (maj).
- vyber nejakej inej blbosti (oktober).
no a k téme, bola nedávno
...a keď povedali "pozorovanie", mysleli to doslova, bol som na izbe ktorá mala takmer cez celú jednu stenu presklené okno do miestnosti sestričiek či čo, proste takej kancelárie kde sa síce aj tak väčšinu času nikto nenachádzal...
...a naučil som sa tam kresliť vojačikov a tanky takou špeciálnou technikou, cez to okno práve, od chalana ktorý bol v izbe na druhej strane tej kancelárie . a prvý raz som si zažil čo za horor vie byť malé dieťa, ku ktorému ma prehodili do izby (keď prišiel ten čo som sa od neho naučil kresliť tančíky, lebo pôvodne som bol ja v tej izbe kam nasťahovali jeho). a stratil som tam v tej dobe svojho najobľúbenejšieho plyšáka a doteraz mám z toho výčitky svedomia, že som ho tam nechal, samého, v tom hnusnom tmavom šuflíku v tej hnusnej chladnej nemocnici
ani doktori nevedia, čo to bolo
ale odvtedy som chodila ku doktorke každý mesiac, potom sa to postupne obmedzilo na polrok, rok a teraz si idem zaklopať lebo stačí podľa potreby prísť a potreba nenastala
2. hypertenzia III.
3. Diabetes mellitus II.
2.onkológia, problémy s hlavou
výber mandlí