» www.ketomix.sk/bmi-kalkulacka/...
Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať Ide vlastne o pomer váhy a výšky.
Len chcem ešte upozorniť, že pri vyššom objeme svalovej hmoty je výsledok skreslený.
Už som to tu kedysi zakladala, ale tak toto je taká menšia aktualizácia, lebo určite ste odvtedy viacerí pribrali/schudli Plus som tam teraz dala viac možností.
A ste so svojou váhou spokojní? Ja teraz som, mám BMI 19,04 čiže ideálna váha
@ladydoga@8 Vieš čo, ja teraz beriem AD, z ktorých sa veľmi priberá, takže sa nemusím ani nejak moc snažiť. Pribrala som 15 kíl za posledné obdobie, veľmi sa z toho teším, lebo celý život som bola strašne chudá. Aj som si kupovala nutridrinky, jedla veľa a nič nepomáhalo...
Ten index ale treba brat a rezervou, nakolko je rozdiel ci ma niekto povedzme 70kg vysportovanu postavu alebo 70kg mlandravu..takze to o nicom nevypoveda a svaly su tazsie ako tuk...
mám 15 kg nadváhu, ale nejako sa neriadim kilami, keďže poznám baby, čo majú o tých 15 kg menej, ale nosia rovnakú alebo väčšiu veľkosť, celé to je spôsobené u mňa nohami, čo sa ani uštipnúť nedajú
@2 začiatkom roka som mala svoju ideálnu váhu, minulý rok som schudla 10kg a bola som s tym mega spokojná avsak tento rok som si nasla noveho priateľa a odkedy som s nim, tak som uz 5kg pribrala späť lebo dobre vari a ja neviem povedat nie bojim sa, ze o par rokov budem mat 150kg
ja nchpm, preco sa nam tu este pedofil @karlotiskot nepochvalil. vsak kombinacia heroinu a konzervy tyzdenne (co si moze financne dovolit) by mu tu hodila krasne cisla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tu vkladám jednu zo stránok, kde si môžete index zmerať Ide vlastne o pomer váhy a výšky.
Len chcem ešte upozorniť, že pri vyššom objeme svalovej hmoty je výsledok skreslený.
A ste so svojou váhou spokojní? Ja teraz som, mám BMI 19,04 čiže ideálna váha
18,5 až 24,9 Normálna hmotnosť
25 až 29,9 Nadváha
30 a viac Obezita
Tak skús tu » www.bmikalkulacka.sk/?utm_source=adw...