Diskusie - 3450. stránka fóra
13
Príklad z matiky
Prosím Vás veľmi pekne, nevypočítali by ste mi tento príklad? :D som z neho bezradná..a súrne ho potrebujem vypočítať.. výsledok v knihe je 1 ale chcela by som aj s postupom ako ste to... Otvor fórum »
1. 12. 2012 19:25
14
Originálny názov blogu
Chcem si založiť blog. Mal by byť o mojom životnom štýle, o živote, o móde, o kreatívnosti. Ja viem, že názov blogu by som si mala vytvoriť sama, ale chcela by som vedieť... Otvor fórum »
1. 12. 2012 18:35
25
čo si myslíte o dietach?Fungujú podľa vás
1. 12. 2012 18:28
29
Máte problémy s rodičmi ?? pomôžem vám,,. !
Moji rodičia sú moc tvrdohlavý... )!! raz som ušla z domu a mám zaracha do 15 je to normálne ja myslím že nie poradte a pridajte sa ak máte problémy s rodičmii !! :)) Otvor fórum »
1. 12. 2012 18:17
17
Tupí ľudia alebo škodoradosť naša každodenná
čo takto pobavit sa na učet druheho :D .. dajte sem odkazy na profily ludi ktory trpia rôznymi druhmi retardácie alebo maju miesto mozku škrečka v šlapacom koliesku :D..... atď Otvor fórum »
1. 12. 2012 17:52
2
Mikrobiológia UK, BA
chodí sme niekto? mám záujem ísť sem na Mgr. , ibaže na Bc. nechodím na Komenského, ale inde. Takže je tu problém s prijatím. keďže budem štátnicovať z bioly ako-takej- čiže botanika, zoológia, človek, tak... Otvor fórum »
1. 12. 2012 17:13
62
Boli ste uz v roli tej s ktorou chlap podviedol svoju priatelku ?
Cisto zo zvedavosti. Ak hej ako to dopadlo ? Otvor fórum »
1. 12. 2012 16:45
22
Sloboda
Čo by ste robili, keby peniaze nehrali žiadnu rolu? Aký by bol váš životný sen, o čo by ste sa pokúšali? Otvor fórum »
1. 12. 2012 16:24
10
Nejaky pekny film
Poradte mi prosim daco take mile, sladke na vecer nieco ako Ladove ostrie 3, 4 ked viete co to je... alebo nejaku romanticku komediu ako Super nahradnik alebo sem hodte aj nejake obycajne komedie na ktorych sa da... Otvor fórum »
1. 12. 2012 15:40
4
Pomôžte mi s mojim notebookom prosim
Ahojte neviete niekto čo sa deje môjmu ntb? :D lebo na dolnej lište min eukazuje ani baterku, ani zvuk si neviem nastaviť, ani wifi mi neukazuje nič ale ide mi internet a neda sa mi ani kopirovať odkazy... Otvor fórum »
1. 12. 2012 15:17
34
Chcete,,
Kde by ste chceli žiť , študovať alebo chceli by ste ostať na Slovensku ? Ja napr. v Londýne . . Otvor fórum »
1. 12. 2012 15:02
4
Vedel by mi niekto ilustrovať poviedku ( čiernobiele obrázky ) ?
Bol by som rád, pretože už dlho nemôžem nikoho takého zohnať. Stačili by mi tri-štyri obrázky... text, ktorého sa to týka, pošlem cez TS. Ľahko sa dohodneme... ďakujem. Otvor fórum »
1. 12. 2012 14:34
21
Čo si obliecť na koncert ?
Pozrite nie som v tomto moc dobrá takže idem na koncert rockový nieje to mega koncert zase. No nevyznám sa v tom dobre čo by som si mala obliecť poradte mi keď ja sa v tom nevyznám. ... Otvor fórum »
1. 12. 2012 14:11- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena