veru ja mám fakt dosť pohybu, a jem všetko...všetko..fakt všetko . teda neobmedzujem sa. Ale ono to závisí aj od metabolizmu...či ho máš rýchly, alebo nie. Ale tak pohyb k chudnutiu neodmyslitelne patrí. čo už.
kratkodobe diety nemozu fungovat, lebo nas organizmus je zvyknuty na obdobia hojnosti (leto, jesen) a obdobia hladu (zima), a preto ked drzis dietu, tak sice telo schudne, ale po skonceni diety si telo povie "je obdobie hojnosti, treba sa pripravit na dalsie obdobie hladu a vytvorit zasoby" teda ovela rychlejsie priberies...to nam vravela biologikara.... teda jedina dobra dieta je ta, ktoru drzis cely zivot...
diety su pre lenivcov co sa furt len stazuju , naco kupovat knihy o dietach/hladat na nete ked staci jest mensie porcie 5x denne,nezrat vela sladkeho a hybat sa problem solved
ale kurva sak dieta neznamena nejest. Pri diete mozes rychlejsie vela schudnut a potom, ked nezeres znova jak prasa ale mas dobru stravu, tak nenaberes nic spat (max vodu).
@vlado905@momoglamorous@pijemzelenycaj dalej sa utvrdzujem v primitivnosti ludí ako k pekným vystižným slovám si priradujú totálne nezmysli a vidia "diétu" ako hladovanie a žiadnu naozaj dobrú diétu nevideli a berú si príklad len z medializovaných pičovín...
Niekto z vás 3spominal metabolizmus a nejaku bani biologikárku
"zaleží od toho čo máš metabolizmus pomalý alebo rýchli" + niečo eťe o nejakej hjnosti a neviem očom > tým si chcel povedať čo? že rýchlosť metabolizmu je daná ? nemenná? vrodená??
človek ma určite prepoklady nato ako bude fungovaj jeho metabolizmus ale určite nie na rýchlosť spalovania ....
Dobré diéty sú hlavne otom že svoje telo bombardujete živinymy a striedate ich a ich hodnotu a tým naštartujete svoj metabolizmus zrýchli sa atd... A verte že v tej diete toho zožerete tak veľa a takých chutných vecí že si budete skor myslieť že ste na hodoch ako diete...
Preto napriklad ked aj niekto sa stravuje uplne ukážkovo športuje jak blázen ostane stagnovať na nejakom percente tuku tak je potrebné nasadit túto diétu ... toto ej jav vcelku bežný
A hej potejto diete to naštartovanie metabolizmu drží fakt dlho pokial ho nebudete zaklincovávať čokoládmi a klobásmi na večeru a pod...
@v3nty takze: kde hovorim, ze dieta je o hladovani? ja si myslim, ze dieta je dobra vec, len pre mna neexistuje nieco ako vseobecna dieta, kedze ja sa snazim v jedle stale obmedzovat a treba to kombinovat so sportom hlavne preto, ze bez sportu proste dobra postava nie je, bez sportu je telo lemrave, ochabnute, bez svalstva a zeny maju celulitidu
"A hej potejto diete to naštartovanie metabolizmu drží fakt dlho pokial ho nebudete zaklincovávať čokoládmi a klobásmi na večeru a pod... " podla coho vobec usudzujes, ze jem nezdrave veci na vecer? ja sa vobec neprezieram, staci mi fakt, ze volakedy som to robila a konecne som s tym skoncovala, mam skor opacny problem, niekedy ma trapi nechutensvto...a klobasky a cokolady nejem uz vobec, nie to este vecer, kedze uz niekedy ani po 4 poobede nic nejem
@v3nty odvijala som sa od toho, ze vseobecne pises na kazdeho, ze sa vecer preziera nezdravych veci
ano, je to tak, neviem, co na tom nechapes, je to uplne logicke, ze clovek, ktory pre seba nic nerobi a nema ziadnu aktivitu bude hlavne nezdravy, bude mat slabu imunitu a to, ze bude mat mlandrave telo je len iba nevyhoda a taktiez ti, ktori su navyknuty na sport, tak budu mat lepsi metabolizmus v zrelom veku, ale ludia, ktori mozno za mlada vobec nepriberaju, aj ked zeru a nesportuju, tak tym to do vyssieho veku nevydrzi a pojde to s nimi dolu vodou
viem posudit a hned vidim na cloveku, ked cvici alebo na cloveku, ktory nesportuje vobec
@momoglamorous ty si dosť mimo, ale je to zlaté ako sa snažíš takžééé ...
po prvé - na tu čokoladu a prežieranie som myslel to že tá dieta má dlhý účinok na metabolizmus, ale keď niekto začne jest pičoviny a prežierať sa tak samozrejme že sa mu metabolizmus začne spomalovať zas..
Na to cvičenie- tú celú odpoveď v skratke mala vyznieť ako "vážne??? šak to je uplne normalna vec o hovoríš to vie predsa každý "
Takže áno je to tak sám športujem niekolko športov ked si kukneš moj fotoalbum pochopíš takže skús posúdiť
@venty alej sa utvrdzujem v primitivnosti ludí ako k pekným vystižným slovám si priradujú totálne nezmysli a vidia "diétu" ako hladovanie a žiadnu naozaj dobrú diétu nevideli a berú si príklad len z medializovaných pičovín...
aha, zdá sa ti, že by som napísala niekde že vidím dietu ako hladovanie ? Ani slovom som to nespomenula. A áno, spomenula som metabolizmus, že to hrá dôležitu rolu a že chudnutie závisí od metabolizmu,tak nechápem tvojmu komentáru, ani prečo by som mala byť JA primitívna...debil.
dieta funguje ale znamená to že nejete tie veci na ktoré máte chuť a ktoré máte radi takže hneď ako schudnete začnete jesť "nezdravé a tučné " jedlá a tým pádom naberiete schudnuté kg naspäť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
To može povedať len dement čo v živote nedržal poriadnu dietu... tie uhorkové jablkové a pod pičoviny z časákou nepovažujem za diéty ...
BTW: zdravo stravovať a cvičit velmi často nestačí, diety su lásky moje birdzáske od toho aby nabudili metabolizmus
@bress
Niekto z vás 3spominal metabolizmus a nejaku bani biologikárku
"zaleží od toho čo máš metabolizmus pomalý alebo rýchli" + niečo eťe o nejakej hjnosti a neviem očom > tým si chcel povedať čo? že rýchlosť metabolizmu je daná ? nemenná? vrodená??
človek ma určite prepoklady nato ako bude fungovaj jeho metabolizmus ale určite nie na rýchlosť spalovania ....
Dobré diéty sú hlavne otom že svoje telo bombardujete živinymy a striedate ich a ich hodnotu a tým naštartujete svoj metabolizmus zrýchli sa atd... A verte že v tej diete toho zožerete tak veľa a takých chutných vecí že si budete skor myslieť že ste na hodoch ako diete...
Preto napriklad ked aj niekto sa stravuje uplne ukážkovo športuje jak blázen ostane stagnovať na nejakom percente tuku tak je potrebné nasadit túto diétu ... toto ej jav vcelku bežný
A hej potejto diete to naštartovanie metabolizmu drží fakt dlho pokial ho nebudete zaklincovávať čokoládmi a klobásmi na večeru a pod...
"A hej potejto diete to naštartovanie metabolizmu drží fakt dlho pokial ho nebudete zaklincovávať čokoládmi a klobásmi na večeru a pod... " podla coho vobec usudzujes, ze jem nezdrave veci na vecer? ja sa vobec neprezieram, staci mi fakt, ze volakedy som to robila a konecne som s tym skoncovala, mam skor opacny problem, niekedy ma trapi nechutensvto...a klobasky a cokolady nejem uz vobec, nie to este vecer, kedze uz niekedy ani po 4 poobede nic nejem
aha to mi je fakt nová vec že bez športu nebude postava dobrá... už viem kde robím chybu dík
ano, je to tak, neviem, co na tom nechapes, je to uplne logicke, ze clovek, ktory pre seba nic nerobi a nema ziadnu aktivitu bude hlavne nezdravy, bude mat slabu imunitu a to, ze bude mat mlandrave telo je len iba nevyhoda a taktiez ti, ktori su navyknuty na sport, tak budu mat lepsi metabolizmus v zrelom veku, ale ludia, ktori mozno za mlada vobec nepriberaju, aj ked zeru a nesportuju, tak tym to do vyssieho veku nevydrzi a pojde to s nimi dolu vodou
viem posudit a hned vidim na cloveku, ked cvici alebo na cloveku, ktory nesportuje vobec
po prvé - na tu čokoladu a prežieranie som myslel to že tá dieta má dlhý účinok na metabolizmus, ale keď niekto začne jest pičoviny a prežierať sa tak samozrejme že sa mu metabolizmus začne spomalovať zas..
Na to cvičenie- tú celú odpoveď v skratke mala vyznieť ako "vážne??? šak to je uplne normalna vec o hovoríš to vie predsa každý "
Takže áno je to tak sám športujem niekolko športov ked si kukneš moj fotoalbum pochopíš takže skús posúdiť
aha, zdá sa ti, že by som napísala niekde že vidím dietu ako hladovanie ? Ani slovom som to nespomenula. A áno, spomenula som metabolizmus, že to hrá dôležitu rolu a že chudnutie závisí od metabolizmu,tak nechápem tvojmu komentáru, ani prečo by som mala byť JA primitívna...debil.
Práve si spomínam na ženy( zvačša takých poznám len z opač. pohlavia)
Prípadne ked rozpravajú ako cvičia a kolko behavajú a pod a ked snimi niekde vybehnem tak po 100m chrčia...
Jedinu jednú ženu(neprofesionalnu športovkynu) poznám čo ma vybehala
*potom ani v sexe hore nevydržia
s tym sexom si zabil