Diskusie - 3479. stránka fóra
1
Videa, klipy
poznate nejake dobre videa vo by sa dali stiahnut? :D alebo nejake pekne klipy k pesnickam co maju aj nejaky pribeh napriklad od Asaf Avidan One day :) Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:40
35
Je podľa vás v nebi demokracia? (teraz nezáleží akej ste viery, táto otázka je čisto hypotetická)
- áno
- nie, každý tam má dané hodnosti a funkcie
- nie, ale je tam nejaký ešte vyspelejší systém ktorý my zatiaľ nepoznáme
Ďalšie možnosti »
22. 11. 2012 16:39- nie, každý tam má dané hodnosti a funkcie
- nie, ale je tam nejaký ešte vyspelejší systém ktorý my zatiaľ nepoznáme
Ďalšie možnosti »
7
Štúdium geografie
Študujete niekto na VŠ nejaké geografické odbory? Rozmýšľala som nad Karlovou univerzitou, sú tam odbbory ako Fyzická geografia, alebo dvojodborové Geografia-angličtina....Len neviem, veľa ľudi mi vraví, že kde chcem potom hľadať robotu a že aký by... Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:17
17
Tak ako to s ňou začať ?
ahoj chcem sa spýtať nikdy som ešte neriešil a teraz mám super babu tak ako to s ňou začať ? Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:13
25
Animované postavy
Keby máte možnosť, ktorou animovanou/kreslenou postavičkou z filmu alebo seriálu by ste chceli byť? Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:12
11
Vysoká škola
Čavte vyberám si vysokú školu a neviem kde mam ísť. Rozhodujem sa medzi Košickou a Prešovskou univerzitou. Som z Prešova a chcel by som študovat archeologiu alebo históriu a sa neviem rozhodnúť. Pomožete? Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:08
21
Preukazanie sa listkom na vlak v ipade (kupene online)
nazdar kupil som si cez slovakrail. sk listok na vlak, ktory mi prisiel klasicky mailom v pdf subore. kedze nemam moznost, resp. cas ist si ho... Otvor fórum »
22. 11. 2012 16:03
9
Aký máte názor na Nazi Jokes?
- Myslím, že sú vtipné.
- Niesú vtipné, ale nepríde mi to nevhodné.
- Niesú podľa mňa vhodné.
Hlasuj »
22. 11. 2012 15:54- Niesú vtipné, ale nepríde mi to nevhodné.
- Niesú podľa mňa vhodné.
Hlasuj »
14
Kam v Bratislave s priatelom?
ahojte, moja otazka smeruje predovsetkym na mlade pary v bratislave... nie sme s priatelom spolu dlho ale zda sa mi akoby sme uz za ten cas navstivili vsetky zaujimave miesta v BA. a uz je nudne sa stale... Otvor fórum »
22. 11. 2012 15:38
2
Ako vypnúť 3G sieť na smsungu galaxy ace?
čaute mám 3 dni samsung galaxy ace (ešte s ním neviem dobre narábať), a na displeji hore mi ukazuje 3G a sú tam šípky. Chcem si šetriť batériu a na nete som našla, že treba medzi... Otvor fórum »
22. 11. 2012 15:24
5
Energeticke nápoje
Pripravujem SOČ na tému Nebezpečná energia a teda by som sa chcela spýtať, či nepoznáte nejake knihy, v ktorých by sa dalo vyčítať niečo o taurínoch, kofeínoch... a celkovo povzbudzujúcich látkach. Otvor fórum »
22. 11. 2012 15:24
1
Dezinfekcia po rozťahovaní ucha
ahojte! :) včera som si roztiahla ucho a hneď na to tam dala tunel. Nebolelo to a ani nebolí, len mierne tak štipká. Dnes som si to dezinfikovala, ale asi som spravila hlúposť, ... Otvor fórum »
22. 11. 2012 15:21
23
Historické obdobie,,.
Ktoré historické obdobie sa vám najviac pačí, o ktorom ste si ochotný niečo prečítať, pozrieť a je pre vás celkovo zaujímavé a prečo? Otvor fórum »
22. 11. 2012 15:04
4
14
Kukavate Kachorru ?
Jedno z mala co sa este z tych mydlovych da pozriet , kaslete na to ci este zaspominate pri niektorych dobrych castiach ?:D Otvor fórum »
22. 11. 2012 14:35
6
Ako sa dá vytvorit a zdielat fotku I pocai v iPhone ?
Neviem na to prist ako sa vytvori ten obraz. Ak niekto vie pls poradte je to ta klasicka aplikacia na pocasie v iPhone . Dakujem Otvor fórum »
22. 11. 2012 14:16
23