ked zomries, tak si mrtvy, co viac by si chcel od zivota alebo od smrti? mozno existuje reinkarnacia, v kazdom pripade uz bola dokazana v niekolkych pripadoch.
Prečo by nemali byť hodnosti a funkcie zlúčiteľné z demokraciou ? V každej demokracií existovali alebo existujú nejaký volení predstavitelia
A demokracia v nebi nie je preto, lebo výsadné postavenie požíva jedna bytosť - Boh, ktorá nemusí svoju legitimitu odvodzovať od iných bytostí v nebi (duší a anjelov), no napriek tomu má nad nimi (neobmedzenú moc).
Je tam osvietenská (alebo ani veľmi nie ) diktatúra
@smolaalebostastie niektory ludia si pametali rozne veci ktore nikdy nezazili? alebo rozpravali o druhej rodine v ktorej zili ked predcasne zomreli a podobne?.... celkom sa mi to zda ako doverihodnejsie ako vsetko ostatne...
@smolaalebostastie tak v niektorych pripadoch to bolo uplne konkretne, farba, velkost, datum, ako sa co stalo.
alebo jeden clovek hovoril co a ako archeologom a podla toho zacali objavovat rozne chodby, a zrucaniny ktore boli zasipane a ani sa o nich vobec nevedelo a podobne.
Nebo je stav duše... V nebi proste nie je demokracia, diktatúra, ani nič podobné! Podľa mňa je to tam úplne presne ako má byť - bez akého koľvek spôsobu vlády
@smolaalebostastie pozeral som 15minut, nemam moc na to cas, ale tu je hlavne o bohu, a co tak taky moslimovia, niektory drzia post aj bez vody niekolko mesiacov a niekolko z nich sa hovori ze nejedli nic maximalne len pili vodu dlhsie ako 40rokou. A potom niektory hiduisti(budhisti) presne to iste. Len ked sa jedna o krestanstvo tak sa o tom vela rozprava ked o ine nabozenstva tak casto sa to rychlo ututla ako keby nic....
@flysser vsak staci si len precitat prve prikazanie pripadne aj druhe atd vsetko ako prikaz a je velmi nutne ho dodrzovat, a niekolko dalsich textou to je uplne to iste, a je to jednoznacne.... podla toho som usudil ze diktatura.
@mefistofel to video som kukal davno, takze uz presne neviem kto? kde ? co?, ale su tam pripady aj z inych nabozenstiev... no je to priam neuveritelne. neviem si predstavit tu slobodu, ktoru tí ludia maju.
áno, dušičky majú volebné právo, môžu sa zhromažďovať a písať slobodné články do špiritistického časopisu aj ohľadom aktuálnej politickej nebeskej strany (ach)
@flysser neutoc hned. neurazaj tu moju inteligenciu, akoze vyjadrila som sa k teme, nie urazlivo ani nic ine a ty ma tu ides sprdavat, ze nechapem co si chcel? sama otazka je pre mna nedobre povedana a tot moj pocit z nej. koniec diskusie. je mi to jedno.
Ak existuje Boh, ktoré ho sa nedarí(podla mna ani nepodarí) dokázať vedecky, potom tento Boh( aj nebo) musia existovať mimo čas, priestor a hmotu. Je preto nemozne pomenovať tieto bytosti a javy pojmami nasej reality.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
toto je este lepsie ako fora typu som tehotna
ked zomries, tak si mrtvy, co viac by si chcel od zivota alebo od smrti? mozno existuje reinkarnacia, v kazdom pripade uz bola dokazana v niekolkych pripadoch.
@feichang @hoperpohroma keď vaša inteligencia nieje dostatočná na to aby ste pochopili o čo sa tu jedná tak radšej nekomentujte
Prečo by nemali byť hodnosti a funkcie zlúčiteľné z demokraciou ? V každej demokracií existovali alebo existujú nejaký volení predstavitelia
A demokracia v nebi nie je preto, lebo výsadné postavenie požíva jedna bytosť - Boh, ktorá nemusí svoju legitimitu odvodzovať od iných bytostí v nebi (duší a anjelov), no napriek tomu má nad nimi (neobmedzenú moc).
Je tam osvietenská (alebo ani veľmi nie ) diktatúra
alebo jeden clovek hovoril co a ako archeologom a podla toho zacali objavovat rozne chodby, a zrucaniny ktore boli zasipane a ani sa o nich vobec nevedelo a podobne.