ahojte, moja otazka smeruje predovsetkym na mlade pary v bratislave...nie sme s priatelom spolu dlho ale zda sa mi akoby sme uz za ten cas navstivili vsetky zaujimave miesta v BA. a uz je nudne sa stale len tak prechadzat, okrem toho uz pride aj zima poma
ked sa da byt vonku bez toho aby nieco neodmrzlo je super ist na železnú studničku, alebo devin, na hrade pred parlamentom je vecer naaadherny vyhlad.. my sa s priatelom radi aj len tak prechadzame mestom a v zime? čajovne! a potom take klasiky ako nakupne centra, pripadne sa zašite doma a pozrite si film aleboo si chodte zahrat tenis / stolny tenis / bedminton / bowling...
Devín, Devínske jazero, Sandberg, Dúbravský les, lúka nad Karlovkou, Karloveské rameno, lúka na Mlynoch + čajovňa Aura, Horský park a Funuus, Slavín, hrad, Slávičie údolie, okolie hotela Bôrik, Železná + Kačín + lanovka, Staré mesto a café Kút, moja obľúbená Palárikova ulička, ktorá vedie do Randalu, Klub umelcov, čajovňa My a mama, KGBčko, cintorín Kozia brána, Medická, sad, U zeleného stromu na Obchodnej, Exit, Axioma, Meštiansky pivovar, u Potrefenej husi na Šafku majú šmak -zamatové pivo, Štrkovecké jazero, kino Nivy, Rusovecký park, Draždiak, petržalské bunkre, keď mrzne, tak na Rohlík korčuľovať, občas si dáme takú párhodinovú túru z Koliby do Rače, alebo sa zavezieme do Modry, Svätého Jura do lesa...
do podnikov moc nechodíme - skôr tie prechádzky, ale aj po piatich rokoch sa nájdu miesto, kde sme ešte neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Staré mesto, nábrežie... Keď kecáme, aj tak moc nesledujeme okolie
do podnikov moc nechodíme - skôr tie prechádzky, ale aj po piatich rokoch sa nájdu miesto, kde sme ešte neboli
nie ale tie su tam najlepsie a celkovo tam je dobre jedlo