Diskusie - 3511. stránka fóra
5
Aká je to pesnička
Prosím vás, vie niekto ako sa volá pesnička čo hrá v tomto videu - http://www. youtube. com/watch?v=As2fdj0r480 ?? :) Prosím, samozrejme bez tých zvukových efektov :D Otvor fórum »
13. 11. 2012 19:37
15
Nakopnutie v beználadovom stave
Kamarat je akosi z nicoho nic v takomto stave a neviem ako by som ho mohla potesit=P Takze.. ako sa naštartovať/ povzbudiť/ oživiť v beználadovom stave? pomohla by hocijaka malá vec,... Otvor fórum »
13. 11. 2012 19:26
19
Vhodny darcek na stuzkovu pre priatelku?
Ahoj ludkovia :-) Potreboval by som poradit ohladom darceka pre moju priatelku. Co poviete, aky darcel by bol vhodny?Uvazujem na kyticou kvetou, alebo nejaky drahokam?Hm?Poradte prosim... Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:44
27
Porusenie podmienky
Ahoj, moj priatel porusil podmienku, pustili ho z basy na ppcko v marci a v piatok porusila chytili ho... zobrali ho na policiu a vlastne je doteraz v cpztke, lebo rychle konanie este nemal....vlastne predtym mal trest 8 mesiacov... Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:39
4
Chceš si privyrobiť ? Tak čítaj toto fórum :)
Ak si komunikatívny, šikovný a cieľavedomí hľadáme práve teba. Výška tvojho platu závisí len od tvojej šikovnosti, nie je stanovené žiadne minimum ale ani maximum všetko to záleží len a len od teba. Pracovný čas nie... Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:35
13
čo mám robiť keď mám migrénu a tabletky nezaberajú ?
čo mám robiť keď mám migrénu a tabletky nezaberajú ? Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:32
22
Aka talentova sov sa vam paci ?
13. 11. 2012 18:22
7
Modliť sa? A za zosnulých? Taká kravina,,. Ozaj? (zo života)
MODLITBY ZA ZOSNULÝCH DOPRAJME TO, ČO MÁME AJ TÝM, KTORÍ SA UŽ SAMI NEMÔŽU PRIČINIŤ O TO, ABY ZÍSKALI TO, ČO MY MÁME. ... Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:08
22
Nemčina
Ahojte, pomohli by ste mi preložiť pár viet do nemčiny, ak by ste vedeli? Sú to tieto: -Odmalička chcel byť fotograf. -Chcela som pomahat ludom, aby boli stastni a usmiati. ... Otvor fórum »
13. 11. 2012 18:08
5
Čitateľský denník
cawte potrebujem odovzdať čitateľský denník ale ešte nemám napísaný... prosím poraďte nejakú dobrú poéziu a prózu... ďakujem :) Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:54
5
Adresaa
Čauko neviete akú má Ján Koleník adresu? Všade som hľadala no nenašla slovom adresu myslim ako pre fanúšikov na dopisy nie jeho domov ale zda sa mi že to bude niečo s SND. Diki Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:51
4
The Sims 3 - problém
Viem, že tu pred chvíľkou bola tá istá téma, ale sú na nej len 5 komentárov..... Kúpil som si The Sims 3 a nejde mi spustiť, nemám ju ani nainštalovanú lebo keď dám hru do notebooku,... Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:49
16
Pomôžte mi so strednými školami. Neviem si vybrať a na rozhodnutie mám málo času.
Mám taký problém. Neviem si vybrať strednú školu. Rozmýšľam nad ňou už vyše roka.. Ale ešte stále som si nevybrala. Ked uz som aj mala nejakú vybratú, rozmýslala som nad tým, ci by ma to... Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:30
15
Jednu vec nechápem.
Na slovensku je ešte stále veľa ľudí, ktorí by si želali návrat socializmu. Prečo potom má Komunistická Strana Slovenska menej ako 1% hlasov? A na druhej strane v Česku, kde väčšina... Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:06
29
4 dni tmy,,,,
4 dni tmy na ten "konec" sveta". prave som sa o tom dozvedel. co si o tom myslite a verite tomu? ja tomu neverim ale keby naaahodou tak som radsej pripraveny Otvor fórum »
13. 11. 2012 17:00
8
Imatrikulacie ukf
musi sa povinne prist? (ak hej, ake su "sankcie" ked nepridem) treba sa na to nejak specialne obliect? :D za info dakujem :) Otvor fórum »
13. 11. 2012 16:56
1
Ako obnoviť PC Bluetooth?
cawte uz mi aj zmizla ikonku ked kam chcem odoslat neviem ci ma aj hardware takze jak sa to da obnovit pls postup ale nie moc odborny _) Otvor fórum »
13. 11. 2012 16:52
34
Výber krčných mandlí - stop chorobám?
Tí, čo ste túto vec podstúpili, zlepšilo sa vám zdravie? Samozrejme, nemyslím choroby typu rakovina, kde to proste nijako neovplyvní. Myslím bežnú imunitu, častý kašeľ a tieto bežné, zimné choroby. Otvor fórum »
13. 11. 2012 16:36- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?