Ahoj,moj priatel porusil podmienku,pustili ho z basy na ppcko v marci a v piatok porusila chytili ho...zobrali ho na policiu a vlastne je doteraz v cpztke,lebo rychle konanie este nemal....vlastne predtym mal trest 8 mesiacov a vysiel o 7mesiacov...mal k
@rebeka14 môžem sa spýtať prečo to robil? Nie žeby som nedokázal pochopiť prečo niekto kradne jedlo ale v podmienke? Je normálny? Inak spýtal by som sa skôr právnika.
Teraz ti poviem nieco z policajnej praxe - ak bol v podmienke - pre neho ak sa mu skutok preukáže - tak dospieval, nech si najde dobreho pravnika ak si ho moze dovoliť inak sa tatko syna dočká až o DVA ROKY. (minimálne) Na druhú stranu aj tu sa ukazuje že ženy si z nejakého dôvodu nechaju deti robiť od ludí čo majú problém so zákonom a potom sa čudujú že prečo ich ten život stojí za ****
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kradnut maso?
nech ide psychiatrovi dat si spravit posudok ze je kleptoman
poradit na co su tieto fora ked davas taketo komenty!!!
Ehm @1
alebo akože v čom ti teraz máme poradiť?
a k veci. nuz, nemal kradnut
Nechápem, čo robia takíto ľudia na svete.
fúú, čakáš s ním dieťa? a jedna basa mu nestačila?
...jediná rada čo ma napadá je nájsť si normálnejšieho priateľa.
a prípadne sa presťahovať, a zmeniť si meno a číslo a tak, pre prípad, že by sa po návrate z basy nasral že ho nečakáš s vrúcne otvorenou náručou.
a nech to znie akokoľvek hnusne, alebo kruto, alebo hlúpo, tak to myslím dosť vážne.
(...a mne ženské vyčítajú že som nezodpovedný... *nechápavo krúti hlavou* )