Diskusie - 3512. stránka fóra
Idete niekto teamspeak 3 ? cs 1. 6?
idete niekto ak hej tak my napiste spravu na facebook http://www. facebook. com/simon. durecek dakujem :) Otvor fórum »
13. 11. 2012 16:34
7
Neviem čo ďalej
Ahojte, som v 2. ročníku na gymnáziu a čoskoro si budeme vyberať voliteľné predmety a ja vôbec netuším čo si vyberiem, lebo ma nič nebaví. Určite v budúcnosti nechcem robiť s chémiou, lebo to je... Otvor fórum »
13. 11. 2012 16:28
19
Jeden kamarát
Mám problém! Od malička som vyrastala s mojím kamarátom a zároveň aj susedom. Je o dva roky starší. Vyrastali sme samozrejme viacerí a tvorili sme partiu. Ale potom, keď som mala 6 môj otec sa s... Otvor fórum »
13. 11. 2012 15:56
6
The Sims 3 - potrebujem pomoc
Dnes som si kúpil hru Sims 3, no nejde mi spustiť. Strčím ju do PC a nič. Na ploche sa mi nič neukáže. Nevie mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém? V počítačoch sa... Otvor fórum »
13. 11. 2012 15:50
29
Žaneta
Nikto ma nepripraví o Žanetu. A zaujatí admini (predpokladám, že ich je viac) tu na Birdz-i už vôbec nie. Otvor fórum »
13. 11. 2012 15:41
12
Niečo ako pokec, len české,,.
Ahojte, chcem sa opýtať, neviete o nejakom českom serveri, niečo ako je u nás pokec, s miestnosťami, pre zoznamovanie.... fakt presná kópia pokecu, len české. Ak viete, budem vám vďačná, ak jeho odkaz... Otvor fórum »
13. 11. 2012 15:36
14
Poradili by ste mi strednú školu zameranú na pc
Poradili by ste mi strednú školu zameranú na pc Otvor fórum »
13. 11. 2012 15:20
19
Uvedomuje si to?
Uvedomuje si Žaneta podľa vás, že mi ubližuje? Pretože zjavne je tomu rada ak vie, že mám problémy z ktorých neviem ako von. Pretože ináč by mi pomohla z nich už dávno. Ja som jej neublížil... Otvor fórum »
13. 11. 2012 14:37
116
Prečo su ludia tak posadnutý mäsom?
Prečo vačšina ludí musi jesť denne tolko vela mäsa a musia ho mať kazdý jeden deň a niektory aj 3x za deň? Ako je jasne, prečo jedia ludia tolko vela syrou a mliecnych vyrobkou. Mlieko... Otvor fórum »
13. 11. 2012 14:07
41
Chalani,,. Čo preferujete? Mrchy alebo Pätolízalky?
Otázka je skôr všeobecnejšia. Lebo napríklad ja, nech sa správam či už milo, alebo drzo a hravo, furt to má blbý efekt :D :D :D Otvor fórum »
13. 11. 2012 14:00
18
Ukradnutý občiansky preukaz
Pred polrokom ma okradli a nový občiansky preukaz som si dosiaľ nevybavila, iba som nahlásila krádež na českej polícii (tu sa totiž incident odohral). Neviete, ako odrbať systém a vybaviť si na Slovensku občiansky tak, aby... Otvor fórum »
13. 11. 2012 13:15
12
Pesničky o láske
poznáte nejaký slovenský rap o láske? majk spirit-ženy treba ľúbiť kali-sklamal som kali-nenávisť dr. crack ft. venuša-pod mrakom smútku estylo-moje dievča gamba-prekliaty gitanas ft.... Otvor fórum »
13. 11. 2012 13:09
22
Dojímavá kniha/film
Mohli by ste mi odporučiť nejakú veľmi dojímavú knihu, prípadne film? Vopred ďakujem. :) Otvor fórum »
13. 11. 2012 12:19
42
Chalani: čo sa páči viac? rozpustene vlasy alebo vypnuté na babách?
Chalani: čo sa páči viac? rozpustene vlasy alebo vypnuté na babách? Otvor fórum »
13. 11. 2012 11:57
1
Sutaz- hlasovanie
Ahojte, ak by sa tu našiel niekto kto by mi pomohol v jednej súťaži tak by ma to dosť potešilo. Vopred ďakujem: tu je link: https://www. facebook. com/magneticfestival/app_422927947750635 ... Otvor fórum »
13. 11. 2012 11:53
19
Postava
Zdravim, prosim Vas, chcela by som zacat zo sebou nieco robit, zlepsit si postavu... len sa k tomu stale neviem nejako odhodlat. (leniva som:D) Kazdy den pridem z prace tak... Otvor fórum »
13. 11. 2012 11:51- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?