Ahojte, som v 2. ročníku na gymnáziu a čoskoro si budeme vyberať voliteľné predmety a ja vôbec netuším čo si vyberiem, lebo ma nič nebaví. Určite v budúcnosti nechcem robiť s chémiou, lebo to je pre mňa španielska dedina Vlastne neni žiaden predmet na
no my sme na gympli nijaky dizajnovaci predmet nemali ani netusim co by som si zvolila na tvojom mieste
ja len k tomu kresleniu: trenuj to. len velmi malo ludi je takych, ze naozaj vedia od prirody genialne kreslit (a este k tomu treba aj fotograficku pamat - myslim tych co kreslia z fleku). tak sa pekne snaz, ked vies ze sa chces venovat prave tomu. pozri si nejaku vysoku skolu na ktorej by si chcela pokracovat a daj si maturitne predmety podla nej
@takaona máme v triede pár dievčat, ktoré chcú ísť na nejaký dizajn či čo, a vybrali si ho vlastne, aj ja som si ho vybrala, aj keď nechcem z neho maturovať .. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja len k tomu kresleniu: trenuj to. len velmi malo ludi je takych, ze naozaj vedia od prirody genialne kreslit (a este k tomu treba aj fotograficku pamat - myslim tych co kreslia z fleku). tak sa pekne snaz, ked vies ze sa chces venovat prave tomu. pozri si nejaku vysoku skolu na ktorej by si chcela pokracovat a daj si maturitne predmety podla nej