prosim Vas, chcela by som zacat zo sebou nieco robit, zlepsit si postavu... len sa k tomu stale neviem nejako odhodlat. (leniva som Kazdy den pridem z prace tak okolo siestej vecer, najem sa, idem von alebo tak, niekam na pivko al
@levandule Proste začni cvičiť , každý deň aspoň hodinu a uvidíš že si na to navykneš
....teda aspoň ja som si na to navykla aj keď ja niesom lenivý typ ale určite že sa tá lenivosť dá prekonať len nad tým nerozmýšľaj , urob to hneď ako máš čas a vieš že ťa nikto nebude rušiť. Podľa mňa je najlepšie cvičiť každý deň v rovnaký čas. A cviky si pozri na nete podľa toho z ktorej časti tela chceš schudnúť alebo čo chceš spevniť a hlavne si vyber najskôr nejaké ľahšie cviky aby ťa neodradila svalovka.
nejde o tie kilá... ide o vlastný pocit ako ja som začala teraz v celku zdravo stravovať chleba, rožky nejem, keď už tak tak tie všeobilnové srandy či čo to je, čo to je ttak husté že jeen tenunký plátok človek je hádam štvrť hodiny a je nasýtený a dať si ktomu biely jogurt, ovocie, zeleninu etc.
a pohyb.... no keď si dáš každý deň pár cvikov aspon 20 minút tak to tiež spraví svoje
avšak nestavaj sa furt na váhu lebo to ti nepomôže...
tak sa k tomu nevyjadrujte, je tu kopu tem ktore su podobne, pretoze sme ludia a trapia nas podobne veci.
Ked nechcete poradit, tak proste sem nepiste.
Vazne tomu nerozumiem. Mna ked nieco nezaujima, myslim si, ze je to blbost, alebo nieco podobne, tak absolutne nemam potrebu sa k tomu za kazdu cenu vyjadrovat alebo davat nejake gifko ci obrazok lebo je to teraz in.
@levandule a ešte niečo ty ako dievča pri tvojej výške by si nemala ani ísť nižšie, ja mám rovnako 170 cm a 55 kg je hranica podváhy, myslím že u báb je to číslo o niečo vyššie
ďakujem za rady, @aenrel ,@matias , ja viem, že to nieje zlá váha, s tým 5 kg dole som to asi prehnala, hlavne chcem spevniť postavu a mám trošku bruško tak to trošku sploštiť
"nečítal som predchádzajúce príspevky , kedže žiaden nebol dosť dlhý na konkrétne rady , pardon ak budem niekohio duplikovať "
V prvom rade by som ti odporučil obmedziť sladkosti / chipsi a podobné veci. Potom obmedziť sladené vody a alkohol ( ak to z alkoholom nepôjde tak aspoň znížiť množstvo na minimum) ...
Ak chceš v tvojom prípade zhodiť cca 5kg na nohách a bruchu ti stačí chodiť behávať , na začiatok 3-4km trasa (neviem v akej si kondícií). a postupne zvyšuj.
Ideálne by bolo aspoň pol hodiny až hodinu vkuse. 3-4 krát do týždňa.
Veľmi dobrý trik aby si vládala behať čo najdlhší čas je prebehnúť 200-300 metrou a potom 20-30 metrou chôdza a opakovať kým vládzeš. Zabehneš oveľa viac a vydržíš dlhšie. (v intervaloch chôdze si telo nestihne uvedomiť že ide pomalšie ).
Teraz v zime je pravdaže vhodné robiť aj iné športy kde sa človek dokáže poriadne vyšťaviť - plávanie , švihadlo , bojové športy , behanie po schodoch v interiéri ......alebo čokoľvek kde zapájaš hlavne nohy a máš možnosť to skúsiť , každého chytí niečo iné.
(Neodporúčam chodiť behávať na bežiaci pás do fitka , je to výrazne iné ako behávať von v prírode)
Ak už budeš chodiť behať , môžeš zobrať občas aj priateľa ak je športový typ .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale rovnako si nemyslím, že by ti pár kíl dole uškodilo, ak sa tak ty budeš cítiť lepšie.
základ je prekonať tú lenivosť... ja už sa strácam pri tomto prvom kroku...
....teda aspoň ja som si na to navykla aj keď ja niesom lenivý typ ale určite že sa tá lenivosť dá prekonať len nad tým nerozmýšľaj , urob to hneď ako máš čas a vieš že ťa nikto nebude rušiť. Podľa mňa je najlepšie cvičiť každý deň v rovnaký čas. A cviky si pozri na nete podľa toho z ktorej časti tela chceš schudnúť alebo čo chceš spevniť a hlavne si vyber najskôr nejaké ľahšie cviky aby ťa neodradila svalovka.
To je stravovací povedzme štýl kde ješ iba surové veci, zeleninku ovocie a tak. Skús si niečo pohľadať.
a pohyb.... no keď si dáš každý deň pár cvikov aspon 20 minút tak to tiež spraví svoje
avšak nestavaj sa furt na váhu lebo to ti nepomôže...
@method
tak sa k tomu nevyjadrujte, je tu kopu tem ktore su podobne, pretoze sme ludia a trapia nas podobne veci.
Ked nechcete poradit, tak proste sem nepiste.
Vazne tomu nerozumiem. Mna ked nieco nezaujima, myslim si, ze je to blbost, alebo nieco podobne, tak absolutne nemam potrebu sa k tomu za kazdu cenu vyjadrovat alebo davat nejake gifko ci obrazok lebo je to teraz in.
58kg je ok mne sa zda 53 menej a v tomto pripade je niekedy viac lepšie než menej...
a ak chceš športovať tak to povedz frajerovi vo dvojici to ide lepšie...
V prvom rade by som ti odporučil obmedziť sladkosti / chipsi a podobné veci. Potom obmedziť sladené vody a alkohol ( ak to z alkoholom nepôjde tak aspoň znížiť množstvo na minimum) ...
Ak chceš v tvojom prípade zhodiť cca 5kg na nohách a bruchu ti stačí chodiť behávať , na začiatok 3-4km trasa (neviem v akej si kondícií). a postupne zvyšuj.
Ideálne by bolo aspoň pol hodiny až hodinu vkuse. 3-4 krát do týždňa.
Veľmi dobrý trik aby si vládala behať čo najdlhší čas je prebehnúť 200-300 metrou a potom 20-30 metrou chôdza a opakovať kým vládzeš. Zabehneš oveľa viac a vydržíš dlhšie. (v intervaloch chôdze si telo nestihne uvedomiť že ide pomalšie ).
Teraz v zime je pravdaže vhodné robiť aj iné športy kde sa človek dokáže poriadne vyšťaviť - plávanie , švihadlo , bojové športy , behanie po schodoch v interiéri ......alebo čokoľvek kde zapájaš hlavne nohy a máš možnosť to skúsiť , každého chytí niečo iné.
(Neodporúčam chodiť behávať na bežiaci pás do fitka , je to výrazne iné ako behávať von v prírode)
Ak už budeš chodiť behať , môžeš zobrať občas aj priateľa ak je športový typ .....