@avieabbey akurat tak je to celosvetový projekt nie vobec nikto o tom nevie ,.....akurat chcem vediť či to robí aspon pár ľudí aj na slovensku .) a ak neviete o čom sa jedná tak tu nepíšte odveci...ďakujem
@ohcysp je to celostvetový projekt o fotení.....rok 365 dní, každý den fotíš .....a pridáš jednu fotku , čo pre teba niečo znamená, plus popis....citát ....
@dragonfly1 tak ti poviem fotenie nie je o tom či niečo vyhráš ale musím povedať že odkedy mám ten projekt dosť veci vnímam inak človek sa zmení a vníma detaily , proste tam ide o to ocenit to čo máš ..... a navyše sa človek zlepší aj vo fotení @ohcysp cez den odfotím niečo čo am fascinovalo, čo mi spravilo radosť alebo len niečo čo sa mi páči,,,.... v podstate odvtedy .....mám pri sebe stále foťák
@avieabbey to je jendo kde to ukladáš ja mám na to skupinu kde to robíme viacerí a čo s toho budem mať? dievča skús sa zamyslieť.... možno ti raz doklapne čo sú to hodnoty života len musíš popremíšlať, myslím že ty asi nefotíš,alebo ak hej nemá to pre teba žiadny význam .)
popremYslat ked uz .. ale som si myslela ze ked je to nejaky ze projekt ze aj nieco s toho bdues mat ... D ... ke dide len o toto tak potom aj ja som zapojena do toho projektu ou jeeeee D... a preco si myslis ze neviem co su to hodnoty zivota ? Dikes za odpoved ... @qossyend
@avieabbey sorry pravopismi nikdy nešiel .) ved s toho máš.....lenže to pochopíš až ked to budeš naozaj robiť ...a ver mi neni to až také ľahké ....zaberie to dosť času ....to nie je len o tom odfotiť fotku a je to proste ....dajme tomu že ti to zaberie tak hodinu denne ...a zo začiatku na to zabúdaš a tak..proste ide tam o vybudovanie niečoho v sebe samom ....ked sipovedala že ,, čo s toho budeš mat a tak ,, vieš....príde mi to také že už len čakáš nejaku vecnu cenu alebo ja neviem ..ale každý tým niečo získa ..a to sú tie hodnoty
@qossyend ja som sa len spýtala že keď je to tak veľký projekt či je v tom programe aj nejaká pointa . poučuješ tu ľudí o hodnotách života pre jednu blbú otázku . a niekto dokáže spojiť aj radosť s užitočným . môže fotiť ale aj zarábať . tým som myslela napr nejakú fotosúťaž v ktorej sú vecné ceny .
@dragonfly1 ja len chcem povedať že to je projekt čo si každý robí hoci kde fotky si pre mňa za mňa može davať aj do šuflíka..... ked mu to robí radost nejde tu o žiadne ceny, ved čo by sa dalo ked to každý začne v inu dobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@qossyend ... urob radsej ten EUBA projekt ... este malo ludi sa donho zapaja ...
ci kazdy den fotis hocico? ci to ma aj nejake podmienky?