bola som na 4D v Taliansku... sice len na mensej ukazke, kedze to bolo v zabavnom parku (Mirabilandia) a zadarmo,ale tak ako da sa.. ale pride mi to take, ze len raz,nejaky zazitok mat z toho a to je vsetko.. ja si dobry film pozriem rada aj v 2D a nepotrebujem nejake 3D alebo 4D..
@2 presne na toto narazal moj bratranec,ked som mu povedala,ze som bola v 4D kine.. tam nejde o to,ze je iny obraz.. ale ze je to 3D + voda strieka, ked je vietor,tak ventilatorom na teba fuka, niekde sa aj kresla hybu a tak..
@3 3D televizory?? to by bolo rovnako zbytocne,ako robia niektore filmy do 3D.. taky Avatar stacil byt v 2D,lebo to nebol vobec film na take efekty.. tam ide len o to,aby viac na tom zarobili,ked to daju 3D
@stage xDD to v kreslach je.. to je take,ze clovek vyskusa.. povie si "jeee,zabava",ale viac uz na to nechce ist,lebo je to zbytocne minanie penazi nic ti to neda.. z filmu si nic nepamatas,lebo ta zaujimaju ostatne veci naokolo.. alebo si utieras tvar od tej sprostej vody
Ako neviem, ale ja som bola asi ako 10 rocna v kine v Disneylande a mne sa tak zda, ze ten obraz bol normalne ako medzi nami. Tak som sa tesila na ten Avatar, ze to bude nieco podobne, ale nebolo to ono. Ten obraz sice vystupoval, ale nie medzi ludi, stale zostaval v predu. Tak neviem, ja som si myslela ze ked 3D, tak ze to bude ako v tom Disneylande, no som bola potom trochu sklamana. Tak neviem, zeby to bolo vtedy ono, to 4D?
@azizi take 3D byvaju.. ale stacilo si zlozit okuliare na Avatarovi a tam bolo vidno, ze to co na normalnych 3D vystupuje, tak na Avatorovi to bolo normalne na platne.. a len to co malo byt v zadu bolo v 3D spravene dozadu.. hadam sa to da pochopit ze bolo to spravene tak,ze nieco vyzeralo byt v zadu a nieco v predu..ale iba na platne.. k ludom to neslo.. takze to bolo uplne zbytocne spravene.. len aby viac penazi zarobili
No nejebem aj 4D aby som chodil mokrý z kina alebo inak zajebaný ešte si mám za to platiť??? Ale keď tak nad tým rozmýšľam tak s babou by som šiel ale musela by ísť v bielom tenkom tričku na film Titanic so mnou tam by vody malo byť dosť čo??
Ja som bola na 5D kino v Liptovskom Mikuláši v Tatralandii. Bolo super. Ale bolo to len také krátke 10 minútové. A to na nás prskala voda, fúkal vzduch a pohybovali sa sedadlá.
som bola 2x v 4D kine a bolo to fajn, padali na nás bubliny a perie a snehové vločky, vata, potom bola para a keď sa nahla kamera nad londýnske oko zhora, tak sme všetci vrešťali jak šalený že spadneme bolo to úžasné akurát krátke a druhýkrát som na tom bola a tam boli také špecialne sedadlá a v kine sme akoby šli vesmírnou loďou a tak to s nami drnkotalo a bolo cítiť každý kameň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@3 3D televizory?? to by bolo rovnako zbytocne,ako robia niektore filmy do 3D.. taky Avatar stacil byt v 2D,lebo to nebol vobec film na take efekty.. tam ide len o to,aby viac na tom zarobili,ked to daju 3D
@pershing363 nevadí, len nech hlavný hrdina neblve smerom na kameru.
Horšia bude riadna prestreľka, to z kina nevyjde nikto živý.
Ináč keď vo filme strieľať niekto smerom na kameru tak normálne bude strieľať aj do mňa?
Shrek = 3d
..hm vraj 4d chech...
A na 3D som ešte nebola.
dobré zážitky chcem ísť ešte raz