Diskusie - 4517. stránka fóra
2
Pomoc prosím !
Vedeli by ste mi pomôct ??:D Z ktorej stránky by som vedela objednať repráky ?? :D niečo lepšie ..... Otvor fórum »
8. 2. 2012 22:04
13
XBOX 360 Slim 250GB S Internet otázka!
Ahojte, kupil som si Xbox 360 a chcem si tam zapojit net ale ja mam normalny s pevnej linky zapojeny do modemu a to do pc. Chcel by som urobit to ze to urobim ze nepvo to... Otvor fórum »
8. 2. 2012 21:47
68
Koho voliť?
Akú stranu podla Vás treba zvoliť v marci, aby sme zvolili čo najmenšie zlo? (o dobru sa tu totiž hovoriť asi nedá) Otvor fórum »
8. 2. 2012 21:27
104
Vyspali by ste sa s ním ?
Keby za vami prišiel Justin Bieber a povedal vám vetu že ste tá najkrajšia akú kedy stretol a potom vám povedal že sa s vami chce vyspať súhlasili by ste ? A keďže sa nevie či je Bieber... Otvor fórum »
8. 2. 2012 21:19
3
Gta SA hladam hudbu
Potrebujem najst nazov hudby z gta san andres z misie "life is beach" pri ktorej CJ tancuje na santa maria pláži Otvor fórum »
8. 2. 2012 21:18
7
SOŠ pod kalvariou 6 - Prešov
Nazdar typci chcem sa spitat ty co ste s presova ci by ste mi neporadili ze ci sos pod kalvariou 6 je dobra stredna skola dakujem :) Otvor fórum »
8. 2. 2012 21:04
6
Pychologia -Fsvaz NItra -nejakí študenti ?
ludia, prosim vas mohli by ste mi pomoct ?chcem tam ist , ale v podmienkach je, aby som prilozila nejake potvrdenie o absolvovani Psychologie na strednej, som z gympla -a mali sme Psychologiu v Občianskej .. ... Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:27
18
Keď sa vás niekto je**ute pýta tak mu,,
jebnute odpoviem##odpoviem ešte jebnutejšou otázkou##neodpoviem, ignorujem ho##vypičujem, že rieši chujoviny##prifajčím##iné Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:20
14
Poraďte mi nejaké dobré songy na narodeninovú párty (aby to žilo)
môžte od hitparádoviek, oldies, po rock ... Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:11
2
Daňové priznanie do zahraničia.
Podávali ste si už niekto daňové priznanie do Nemecka konkrétne ??? Potrebovala by som nejaké info, alebo kde by som si to okrem netu mohla zistiť? keďže na daňovom u nás sú " veľmi ochotné" tetušky....a vedia asi tolko... Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:11
16
Pesnička pri šoférovaní
Akú pesničku / album / akú hudbu najradšej počúvate pri šoférovaní? :) Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:10
5
Neviete nejaké moderné piesne na gitaru?
Ahoj, chcela by som sa spýtať, či nahodou niekto z vas nevie o nejakej modernej pesnicke pre gitaru.. Myslim kde by sa dali hrat na gitare len nejake akordy, a k... Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:05
35
Kam by ste chceli ísť ?
Kam by ste sa raz chceli dostať ? Ja by som sa rada chcela dostať na Hawaii kam ty ? Otvor fórum »
8. 2. 2012 20:04
10
15
Naše vnímanie Pána Boha
Zdravím, robím prieskum medzi mládežou ktorého podstatou je váš názor na Pána Boha a jeho plány. Ako vnímate lásku nášho Pána, jeho vedenie našim pozemským životom a čo pre vás znamená božie milosrdenstvo? Čo si pod tým... Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:49
26
Polícia
Aké ste mali najväčšie opletačky s políciou? Zbili ste niekoho, ukradli niečo, atď, Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:42- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?