bolo to asi ked som mala 13násť rokov,sme boli s kámoškami (bývalimi kámoškami) na preliezkach večer a nejaká stará na nás zavolala políciu ,lebo niektoré baby tam húkali a potom tam prišli policajti.bolo to nové decké ihrisko a tak sa dáva pozor na to,či tam niekto nerobí somariny. no a tak tam prišli ,pýtali sa kolko máme rokov zapísali si našu adresu a mená.a potom s toho naštastie aj tak nič nebolo
iba pokuta za parkovanie, potom za otačanie na križovatke.. a ešte ked som si robila autoškolu, tak ma zastavili s majakmi- počas jazdy!! a ževraj som im nedala prednosť.. ale to nebola pravda.. lebo boli moc ďaleko, a nebudem predsa čakať hodinu až sa prešuchtaju okolo mňa.. takže by to bolo skôr zdržiavanie premavky.. a nie že som zignorovala značku...
ale raz som dostala pokutu 5eur, lebo som pred silvestrom púšťala petardu. Inak som mala šťastie na super policajtov, čo ma vozili domov, púšťali húkačky a nechali ma sedieť vpredu a hrať sa s gombíkmi to som mala druhé vianoce vtedy
Raz som svedčil v 16, bol som pri tom ako týpkovia demolujú MHD zastávku, bol som ožraný a mal som v bunde plno zeleniny, nič si nevšimli a ani mi nedali fúkať. Vraj "Ďakujeme, ceníme si takýchto občanov bla bla bla"
spomenula som si akurát na to, ako sme boli na jednej sútaži, a ubytované sme boli oproti fízlom a v noci, samozrejme - svetlo, hluk (nezvyk, lebo zuška zvykla byť v noci prázdna) ...tak nás prišli čumnúť-cez okno... a vysvetlovali sme, že sme neni zlodeji (nevysmejte ma, sama sa smejem že sem túto "opletačku" píšem)
No tak ja mám strašné zápletky s policajtami... naposledy nol problém s policajtom, keď mi nechcel dať doklady, keď som mu sediacemu v služobnom aute vypisovala KMVčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Sedel som 25 rokov.
ale raz som dostala pokutu 5eur, lebo som pred silvestrom púšťala petardu. Inak som mala šťastie na super policajtov, čo ma vozili domov, púšťali húkačky a nechali ma sedieť vpredu a hrať sa s gombíkmi to som mala druhé vianoce vtedy
...potom som už len svedčil párkrát.
Raz som svedčil v 16, bol som pri tom ako týpkovia demolujú MHD zastávku, bol som ožraný a mal som v bunde plno zeleniny, nič si nevšimli a ani mi nedali fúkať. Vraj "Ďakujeme, ceníme si takýchto občanov bla bla bla"