Diskusie - 4518. stránka fóra
28
Poraďte prosím :)
*Kam na strednú ?* Nemám ani tušenia o tom čo by som chcela v budúcnosti robiť.. ! :/ Stále sa pýtajú "čo ťa baví?" .. Nie žeby ma nič nebavilo :D Ale podľa toho si akosi neviem... Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:37
4
STU FA DIZAJN Blava :)
Niekto, z už zajazdených ľudí, čo tento odbor študuje?? Alebo niekto z Nás prvákov, čerstvo vybratých do top 28?? Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:33
14
Rozlúčková
Ahojte :) Chcem sa opýtať. neviem či sa niečo také na vašich školách robí/robilo, ale u nás, keď sa deviataci lúčia... maju nejak ozdobené dvere vlastnej triedy... je tam pár motívov a tak, napríklad nejaký namaľovaný... Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:26
10
Ahojte nemáte niekto skusenosť s farbou na vlasy directions?... kde sa da prosim zohnat v BA? Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:17
12
Názov pesničky (Áno, už zase!)
Čaute, neviete prosím ako sa volá druhá pesničká v tomto videu? Začína v 2:49 minúte. A tie slová, čo sa tam stále opakujú, nedokážem rozonať (do it... ? ). http://www.... Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:05
1
UCM TT - katedra politológie
Potrebujem nutne pomoc, chcela by som vedieť, čo obsahuje katedra politických vied a čo obsahuje katedra verejnej správy. A aké sú rozdieli medzi týmito odvetviami. Ďakujem, je to nutné Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:04
16
I-Doser
Počuli ste o tomto programe ? má vraj pomocou nejakého zvuku privodiť stav opitosti, alebo zdrogovania :D Máte s tym niekto skúsenosti ? Funguje to ? Otvor fórum »
8. 2. 2012 19:02
20
Pesničky k videu zo stužkovej
AHojte, konečne nám ide kameraman robiť video zo stužkovej, a hovoril, že možme mu poslať nejaké pesničky. Keďže sa na to všetci z našej triedy pekne vykašlali, ostalo to na mne, dnes mu musím... Otvor fórum »
8. 2. 2012 18:47
26
Myslíte, že sa mu páčim? :/
Na škole je jeden chalan o niečo starší odo mňa(to je nepodstatné). ALE: myslím, že vie, že sa mi páči. Keď idem okolo vždy sa ma niečo opýta(typu- nie je ti zima keď máš krátke tričko?... Otvor fórum »
8. 2. 2012 18:45
15
Ake predmety potrebujem na psychológiu?
Prosím poradte mi! z coho by som mala maturovať ked chcem študovať psychológiu?:) Otvor fórum »
8. 2. 2012 18:23
16
Škola,,.
Ako sa naučiť na skúšku niečo ma ma vôbec nebaví... ? Máte na to nejaké triky ako si to zapamätať? Otvor fórum »
8. 2. 2012 18:08
2
Vyhráme MS 2012 v hokeji alebo zase,,. ved viete =D
Na Wiki som čítala, že odohráme tieto zápasy SVK-CAN, SVK - FIN, SVK - BEL, SVK-LAZ, SVK - SWI, SVK - USA, SVK-FRA Podla mna : nad canadou prehrame, nad... Otvor fórum »
8. 2. 2012 17:57
24
Píšete? A chceli by ste si dať ohodnotiť tvorbu?
Len som tak rozmýšľala, že by som bola zvedavá na tvorby takých autorov, ktorí ešte nevydali knihu, ale píšu dobre (pretože vieme, že nie všetko, čo je kvalitné je aj knižne vydané a opačne). ... Otvor fórum »
8. 2. 2012 17:54
6
Hokejové výsledky,, ako to podľa vás skončí?
Ako podla vas skoncia tieto vysledky na turnaji vo finsku ? na pripravu? ; -) FINLAND 2012 Matchs Skupina A : Slovinsko, USA, Nemecko, Japonsko USA -... Otvor fórum »
8. 2. 2012 17:51
7
Zákon o ochrane spotrebiteľa. OA/ Tovaroznalectvo
Ahojte :) stretli ste sa už s takýmito zákonmi? (Nejak ich neviem nájsť na internete :D ) a mám na to spraviť domácu úlohu. O. o Ak by ste nejaké poznali, alebo mali... Otvor fórum »
8. 2. 2012 17:44
2
Štúdium čínskeho jazyka a medzikultúrnej komunikácie
Ahojte, študuje niekto z vás tento odbor na Komenského ? Ak áno, ste spokojný :) ? Otvor fórum »
8. 2. 2012 17:39
26
čo hrať na gitare
prosím poraďte niekto čo sa mám naučiť hrať na gitare ... učila som sa metallicu ale tu už viem a teraz nemôžem nájsť nič čo by sa mi páčilo alebo dobre znelo proste niečo čo by mi sadlo. Otvor fórum »
8. 2. 2012 16:55- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?