Nemám ani tušenia o tom čo by som chcela v budúcnosti robiť.. ! :/ Stále sa pýtajú "čo ťa baví?" .. Nie žeby ma nič nebavilo Ale podľa toho si akosi neviem vybrať školu! Gamnázium som už zvážila no neviem.. Nemám čisté takže m
Jednoducho choď na nejakú strednú, ktorá sa Ti najviac pozdáva....Alebo kam idú kamošky (čo ja viem) Obchodná...hotelová alebo tak...A počas toho sa rozhodneš čo ďalej, a výšku si dáš (ak budeš chcieť) podľa toho čo ťa začne baviť počas tých štyroch rokov určite nájdeš niečo, čo ťa baví
ja som sa tiež nevedela rozhodnúť ale nakoniec som šla na OA a náhodou sa mi tam páči aj keď ekonomika nie je to čomu sa chcem v budúcnosti venovať ale baví ma to tam
@333xander Nemám 23.. snažila som sa to zmeniť ale asi to nezmenilo No a ďalšia vec .. Príjmacie skúšky tých sa bojím tiež ale tak to je asi najmenší problem a neviete ? je to ťažké ? Je veľa učenia ?
nevadí že nemáš samé jednotky. Poznám človeka, ktorý mal trojky a na gymnázium sa dostal ( aj keď to potom nezvládol). Keď chceš ísť študovať do zahraničia tak choď na bilingválne.
na naše škole bola psychologička a povedala, že väčšine našich spolužiakov by bolo najlepšie gymnázium a to povedala aj takým čo mali 3-jku ja som mala čisté jednotky, teraz prvú dvojku, ale asi budem robiť prijímačky choď na gympel.. teraz sa všade očakáva, že má človek vysokú školu pokiaľ chceš niečo poriadne robiť v živote
To nevadí že nemáš čisté Za pár týždňov píšeš monitor, nie? To je to dôležité, aspoň ako kde, no Ale fakt, asi ten gympel A väčšinou sa robia všade prijímačky, poznám aj štvorkára čo je na bilingválnom v Sučanoch ... Tak držím palce A corwinuss ty mi len konkurenciu zháňaš, počúvaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"príjmacie"
mi
najviac
bilo
do
očú
Skús poľnohospordársku kriminológiu
A keď nevieš kam, radšej zvoľ tento typ všeobecného vzdelania a potom hor sa na poriadnu výšku.