Diskusie - 4537. stránka fóra
1
Skautský list/ Politika
Ahoj mami! Náš skautský vedúci nám povedal, aby sme napísali rodičom, ak ste videli tie záplavy v telke a máte o nás strach. My sme všetci v poriadku. Len nám odplavilo... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:24
7
Pohovor na SPU v Nitre
Naozaj sa robia pohovory na tejto skole alebo beru bez skusok? Ak na zaklade pohovor ozrejmite mi prosim ako to prebieha, lebo si to neveim predstavit... dakujeem:) Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:22
5
VŠ v SR alebo mimo SR
moze mi niekto poradit, ohladom studia prekladatelstva alebo ucitelstva?? :DD co sa v dnesnej dobe viac oplati..... ale myslim tym cudzich jazykov ANJ a RUJ, alebo NJ Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:15
90
Aký máte názor na Maďarov?
ja som na pol Maďarka..ale nepočuť mi to na hlase(nemám prízvuk), ale hovorím plynule. A keď ma niekto počuje rozprávať, kto nevedel, že som na pol Maďarka, tak sa tak čudne zatvári(občas).. a občas počúvam,... Otvor fórum »
3. 2. 2012 17:13
15
Váš najobľúbenejší sólový album od Björk?
3. 2. 2012 16:38
15
Mohla by eugenika podla vás dnes nájsť svoje miesto v modernej spoločnosti?
- Áno, ľudstvo by sa malo snažiť mať čo najviac schopných jedincov
- Áno, to že sa o to pokúšalo Nemecko neznamená že je táto koncepcia vyslovene zlá
- Nie, každý má rovnaké právo počať dieťa a nikto by v tomto smere nemal byť uprednostňovaný/obmedzovaný
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 16:30- Áno, to že sa o to pokúšalo Nemecko neznamená že je táto koncepcia vyslovene zlá
- Nie, každý má rovnaké právo počať dieťa a nikto by v tomto smere nemal byť uprednostňovaný/obmedzovaný
Ďalšie možnosti »
3
Keď pridáš nové fórum/anketu na birdz
- Refreshuješ o 106 a čakáš na odpoveďe
- Prídeš sa tam pozrieť keď tam toho bude viac
- Neriešiš
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 16:19- Prídeš sa tam pozrieť keď tam toho bude viac
- Neriešiš
Ďalšie možnosti »
13
Kam na vysokú bez príjmačiek
Hľadám nejakú vysokú školu, kde by ma mohli zobrať bez príjmačiek (okrem pedagogiky!), ak sa mi nepodarí dostať na právo. Niečo, čo blízko súvisí s týmto humanitným zameraním. Neviete o niečom? Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:16
4
Word 2007 - 2003
Mám na USB dokument vytvorený vo word 2007--- a potrebujem ho otvoriť vo word 2003... dá sa to? ako?? Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:03
10
Nazov pesnicky
Cavte, ty co chodite na zapasy slovanu neviete nazov pesnicky ktora hra ked da slovan gol? :) ....vopred dakujemm Otvor fórum »
3. 2. 2012 16:03
7
Samko Tále - poznáte?
Zaujíma ma, či poznáte Knihu o cintoríne, ktorá má v zahraničí obrovský úspech. Je od slovenskej autorky Danieli Kapitáňovej (písala ju, ale pod pseudonymom Samko Tále). Ak ju nepoznáte, odporúčam. . Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:53
10
11
Psycho texty piesní/po prípade psycho hudba
Aký najdivnejší text piesne ste kedy počuli? Čo vo vás zanechal? Divný pocit, mravčenie, mrazenie a pod. Či ste nad ním premýšľali a prestavovali si súvislosti, alebo obrazy. Po prípade... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:44
21
Paci sa vam taketo mrazive pocasie?
- ano milujem tuhu zimu
- ani moc nie ale aspon sa priroda zregeneruje
- nie vobec nenavidim takuto zimu
Ďalšie možnosti »
3. 2. 2012 15:32- ani moc nie ale aspon sa priroda zregeneruje
- nie vobec nenavidim takuto zimu
Ďalšie možnosti »
13
Čo ďalej?
Ahojte, potreboval by som menšiu radu :). Momentálne som na gympli, v druhom ročníku, a rozmýšľam, na akú VŠ asi pôjdem. Na vysvedčení boli dve dvojky, ostatné jednotky :). A teraz k... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:32
21
Nepoznám ho ,,.
Je podľa Vás normálne ak si niekto píše s človekom, kt. nepozná od 21:30 - 00:35 ? A stále je o čom písať. Podľa Vás o čom to sedčí. A navyše ked je ten človek veľmi... Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:27- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?