Ahojte, potreboval by som menšiu radu . Momentálne som na gympli, v druhom ročníku, a rozmýšľam, na akú VŠ asi pôjdem. Na vysvedčení boli dve dvojky, ostatné jednotky . A teraz k tej VŠ, osobne ma baví Geografia, Dejepis a aj tá Noska, lenže kam ísť š
ja som v maturitnom ročníku na gympli a mala som celé 4 roky samé 1 a ešte stále neviem, čo ďalej, takže máš ešte koooopu času a ekonomiu by som nešla študovať, veď dneska každý, čo vie aspoň trochu matiku ide tam a kde sa potom všetci tí naši ekonómovia zamestnajú?
Hej, veď práve toho sa bojím , išiel by som možno aj do toho učiteľstva, ale keď som to povedal rodičom, skoro ich prekotilo , že nikdy... Osobne si myslí, že by ma to bavilo, tak ale s tým platom, neviem, či by som aj vyžil, a v budúcnosti s ním živiť rodinu, no neviem, neviem
podla mna s tou historiou sa velmi neuplatnis, darmo ze ta to bude bavit
ja osobne by som si premyslela aj to ucitelstvo, clovek musi mat predsa aj trpezlivost ucit a takych ucitelov bez trpezlivosti a chuti ucit uz mame dost predsa
.. a podla mna je blbost ist studovat nieco len preto ze to ma dobre uplatnenie ked ta to mozno ani nebude bavit
a tiez suhlasim s tym ze mas este kopu casu, nestresuj sa zbytocne, vsak vacsina ludi v tvojom veku nema zatial ani sajnu o tom co budu robit
@anitchka Keby učitelia zarábali 1000€, tak nepremýšľam ani chvíľu, myslím, že by ma to bavilo, ale najviac ma tam práve to najdôležitejšie odrádza a to je plat
Ešte nad tým nerozmýšľaj, tvoje názory sa do maturity ešte s veľkou pravdepodobnosťou zmenia... A BTW, ty zaraďuješ názvy predmetov medzi vlastné podstatné mená?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja som teraz v predposlednom rocniku tiez previbrovala to nema zmysel az takto realne teraz riesit
ja osobne by som si premyslela aj to ucitelstvo, clovek musi mat predsa aj trpezlivost ucit a takych ucitelov bez trpezlivosti a chuti ucit uz mame dost predsa
.. a podla mna je blbost ist studovat nieco len preto ze to ma dobre uplatnenie ked ta to mozno ani nebude bavit
a tiez suhlasim s tym ze mas este kopu casu, nestresuj sa zbytocne, vsak vacsina ludi v tvojom veku nema zatial ani sajnu o tom co budu robit
... ale tak, jeho vec no
toho sa neboj...
v kazdej jednej firme treba ekonoma
len ziadne pravo prosim, dnes som sa smiala ako mali 4 pravnici jednej budove kancelariu
radsej nech to riesi, lebo dopadne ako ty co tu otvara temy o 4 roznych skolach.
Viem opakujem sa, nemam ziadny problem s tebou, len toto je moj nazor. PEACE