Diskusie - 4538. stránka fóra
7
červené vlasy
Aké farby sú najlepšie na zafarbenie si vlasov na červeno na také ako ma Rihanna. Ked mám svetlé hnedé vlasy tak by to malo chytiť? Otvor fórum »
3. 2. 2012 15:04
57
Cudzí odvoz
Nastúpili by ste do cudzieho auta ak by vám ten človek v ňom pripadal slušný?:D Napríklad predvčerom som o asi 22:15 stála pod bratislavskými Troma vežami, autobus mi išiel až 22:55 a vonku... Otvor fórum »
3. 2. 2012 14:38
24
Kerka
Zdravím, chcel by som si v lete dať vytetovať kerku akú ma separ z hip-hopovej skupiny Gramo Rokazz. Má vytetované vzadu na krku iniciálky skupiny čiže "GR" strašne sa mi tá kerka páči ale neviem či si to mám dať... Otvor fórum »
3. 2. 2012 14:12
37
Aké je podľa teba inteligentné zviera?
3. 2. 2012 14:00
13
Co vravite na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach?
Ahoj ... končim zakladnu školu a chcela by som ist na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach odbor učitelka do skolky . Prosim napiste mi ak mate skusenosti s touto skolou ... ako prebiehaju talentovky , ... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:50
7
IP adresa
neviete niekto, ako zistím IP adresu svojho počítača? :) som pozerala návody a dajak vraj cez štart cez spustiť a tam som dala cmd a do toho som dala "ipconfig/all " ale neviem ktoré z tych... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:49
42
Spadla vám zubná kefka do záchoda?
Keby mi práve teraz nebola spadla kefka do záchodovej misy a ten koniec so štetinkami sa tak fajne ponoril do tej vody, tak by som sa vás nepýtala takú šialenú vec - stalo sa vám to niekedy? A čo... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:45
13
Máte samsung galaxy mini?
Ahojte, mám taký problem ked chcem odoslat na mojom mobile(samsung galaxy mini) prazdnu sms tak to nejde. Tlacitko odoslat je zmrazene a vtedy nefunguje! ! ! P. S: prosím co najskor odpoved :) Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:39
16
Konečne zrušená!
http://www. pluska. sk/spravy/z-domova/poslanci-zrusili-priestupkovu-imunitu-vsetci-hlasovali-za. html?forward=sk_mobil_clanok. jsp Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:20
8
Tetovanie na stehno
ahojte chcela by som sa opytat ze ci moc boli tetovanie na stehno kedze si chcem jedno dat ... uz nejake tetovanie mam a niektore boli v pohode a niektore som nemohla vydrzat..... Otvor fórum »
3. 2. 2012 13:05
7
Hviezdoslavov Kubín
prosím neviete čo by som si také mohla dať na Hviezdoslavov Kubín ? je mi jedno či to bude próza alebo poézia :D Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:37
7
Farmacia - je tazke sa do BA dostat?
Neviete, ake narocne je sa tam dostat?Plus nejake postrehy zo zivota farmacii:) Dakujem Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:27
5
Máte skúsenosti s agentúrami ktoré sú schopné sprostredkovať prácu aj pre 16, 17 ročných študentov do zahraničia?
Ahojte, súrne by som potrebovala zohnať brigádu di zahraničia najlepšie do španielska alebo grécka, na plate mi až tak nezáleží pretože mám 16 a ide mi hlavne o zdokonalenie sa v jazyku. Budem vďačná za akékoľvek... Otvor fórum »
3. 2. 2012 12:18Ahojte, prosím zahlasujte je to projekt do školy
ahojte, prosím zahlasujte je to projekt do školy Otvor fórum »
3. 2. 2012 11:11
16
Filmy o bojovych umeniach
Poradte mi nejake dobre filmy o bojovych umeniach Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:58
21
Aké baby??
Chalani , páčia sa vám viac perverznejšie baby , alebo tzv. svätice?? Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:46
3
Like
Louis Tomlinson Slovakia Fan Klub :-** like na túto stránku na facebooku. Veľmi mi tím pomôžete ďakujem : ) Otvor fórum »
3. 2. 2012 10:42- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 DOMÁCA ÚLOHA
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 Uz si si strkal prst do riti?
- 10 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným