Co vravite na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach?
Ahoj ...
končim zakladnu školu a chcela by som ist na Pedagogickú školu v Turčianských Tepliciach odbor učitelka do skolky . Prosim napiste mi ak mate skusenosti s touto skolou ...ako prebiehaju talentovky , aku mam sancu ze ma vezmu , a hlavne ako
@luc7inka no takze chodim tam ale nie na ten odbor.. a ta skola je premna dost drbnuta! ale inak vpohode a talentovky sa mi zdá ze tam budes spievat kreslit asi a ak nieco s telesnou ved ale teraz zoberu kazdeho aj ten co nevie spievat ja si myslim lebo malo ziakov sa hlasi.. ...
no a ty asi niesi z MT abo tak blizsie ty chces byt na intraku?
a totak strasne chces ist na ucitelstvo? vies neviem presne co tam robia ale je totake neviem ak ta to bavi tak chod ale ak nechces je tam aeste animator volneho casu a pedagogicke lyceum a na tieto odbory nemusis robit talentovky
@bejak hh no ja niesom s tade tak by som musela ist na intrak a prosim ta mozes mi povedat v skratke nieco k tomu pedagogickemu liceu .....a ktory odbor je podla teba lepsi animator volneho casu alebo pedagogicke lyceum ?? ...dakujem =D
@luc7inka aháá nojasne .. no ale ja som ten animator a to pedagogicke lyceum vobec neviem hovoria len ze jeto podobne ale viem ze su rzdeleni proste jeot jedna trieda a jedna polka su animatori a druhi to pedagogicke a tak jasom celkom sopkojna nenitotam zle vedale ako kazdá skola nie.. vedale jasimyslim ze vela mi ta skola dala aj dava.. fakt naberes vela skusenosti .. no tak ako chces a kde si ides dat druhu prihlasku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no a ty asi niesi z MT abo tak blizsie ty chces byt na intraku?