Diskusie - 4567. stránka fóra
Kto bol teraz v lete na prijímačky v BA, BB alebo NR
tlmočníctvo angličtina-španielčina?(v NR môže byť aj učiteľstvo) A aké boli testy TSP v BA? Otvor fórum »
26. 1. 2012 15:03
15
Slúchadlá, poprosím pomoc
Ahojte, vlastníte niekto tieto slúchadlá? Aké sú podľa vás? Potrebujem ich len na počúvanie hudby počas cesty vlakom, ide hlavne o to, či sa náhodou niekomu z Vás už nezlomili, ak majú taký tenký mostík cez... Otvor fórum »
26. 1. 2012 14:29
4
Aka sluzba na internete chyba?
Co Vam na sucasnom internete chyba? Co by ste radi uvitali? Aku sluzbu si viete predstavit v buducnosti? Otvor fórum »
26. 1. 2012 14:02Poznáte Tajomstvo? :D
Sranda, pred rokom tu píšem moje depkarské blogy a teraz sa smejem. Viete, čo je to Tajomstvo? Každý deň ho využívate, ja som ho tiež, ako aj vtedy, tak aj dnes. No teraz... Otvor fórum »
26. 1. 2012 13:53
15
Navigácia na HTC wildfire s
Chcem sa spýtať používateľov tohto mobilu, či mi nevedia poradiť ako a kde stiahnuť mapy do navigácie. Nechcem nič platené ale aby to šlo aj offline. vopred ďakujem za pomoc ... Otvor fórum »
26. 1. 2012 13:12
2
Kamosova kapela
http://www. youtube. com/watch?v=D4oYG5zS5fg Daj do mna komentar :-) Otvor fórum »
26. 1. 2012 13:04
8
Cospeniazmi. blogspot.net Co na to hovorite ?
pred par dnami som si zalozil blog :) chcem sa spytat aky mate nanho nazor, co by som mohol vylepsit/upravit :) temou blogu su nadstandartne produkty, ktore ma zaujali a ktore dufam zaujmu... Otvor fórum »
26. 1. 2012 12:23
17
Nazdar, plánujem si kúpiť nový mobil ale veľmi sa do nich nevyznám a potreboval by som radu.
Neviem sa rozhodnúť, ktorý z týchto troch je ten najlepší. http://www. qcomp. sk/shopping/product_details. php?idp=at9588800905 http://www. qcomp. sk/shopping/product_details. php?idp=mS510ES http://www. qcomp.... Otvor fórum »
26. 1. 2012 11:59
74
Páčia sa vám vyšportované ženy?
Máte radi ladné ženské krivky, alebo sa vám páčia vyrysované telá. Nemyslím ale horu svalov ako kulturistika. Niečo ako fitness. Otvor fórum »
26. 1. 2012 11:51
11
Aký význam by ste dali slovám ,,.
Aký význam by ste priradili k týmto slovám, keby mali existovať? :D 1. šršeľ 2. mruta 3. ojčina 4. ratkat 5. žentra Otvor fórum »
26. 1. 2012 11:28
17
Matador Stella2 MP16
okej, mám pneumatiky matador stella 2 MP16... ako ich mám otočiť na aute, keď nemajú tu šípku? majú iba nápis vonkajšia a vnútorná strana... je možné, že sú obojstranné, aj keď je vidieť, že dezén... Otvor fórum »
26. 1. 2012 10:39
24
Vymenili by ste sa ?
Rozmýšlali ste niekedy nad tým aké by to bolo keby sa nám páči zrovna to druhé pohlavie, ktoré sa nás nepriťahuje ? Vymenili by ste aspoň na nejaký čas ???? Otvor fórum »
26. 1. 2012 09:32
42
Čo vás najviac desí ?
Z čoho máte najviac strach, niečo z čoho vám chodí mráz po chrbte, čo vám nedáva spávať, vaše fobie, vaša zraniteľnosť či strach z nepoznaného... Otvor fórum »
26. 1. 2012 07:28
17
Ako by ste učili vy?
PROSÍM PREČÍTAJTE SI TIETO VETY než niečo pridáte. Zahráme si hru... Zakladám si nový štát. Ale som totálne neskúsený v pedagogike a nemám páru... Otvor fórum »
26. 1. 2012 02:06
1
Farby a rastliny
Minule som googlila, ako farby vplývajú na rastliny a zistila som, že z červenéj rastú do šírky a z modrej do výšky, viete o účinkoch iných farieb? Otvor fórum »
26. 1. 2012 01:28- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?