Diskusie - 4581. stránka fóra
3
Pomoc z Bluetoothom ! HELP!
chcel som si poslat hry a zrazu ked posielam z windows 7 do mobilu a napise ze please verify that your bluettooth device is properly connetced and turned on jak tomu zabranit inokedy mi ti nerobilo :( thanks za odpoved... Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:48
44
Basnicka
Ulohou tejto hry je vymysliet romanticku basnicku , ktoru by Romeo recitoval Julii pod oknom. Musi ale obsahovat tychto 5 slov. oliva pelech ... Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:39
8
Paci/nepaci
Paci sa mi. ##Nepaci sa mi. ##Je to strasne. ##Viem to spravit lepsie. Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:33
26
Poznáte nejaký film v ktorom niekto príde z budúcnosti do minulosti? alebo ešte niečo podobné ako R. a zbesilo.
Poznáte nejaký film v ktorom niekto príde z budúcnosti do minulosti? alebo ešte niečo podobné ako R. a zbesilo. Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:25
4
Tuzvo - Podnikový manažment v DSP
nieeekto kto navštevuje tento študijný program?, nájde sa niekto? Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:23
7
Fakulta managementu univerzity komenskeho
ahoj, rozmyslam, ze si sem dam prihlasku. nejake postrehy , nazory, skusenosti?? vdaka Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:15
10
Najlepsia vysoka skola
Prosim o radu, aka je najlepsia vysoka skola na slovensku, ak by som chcel ist studovat ekonomiku, biznis, markeing atp. Dakujem Otvor fórum »
22. 1. 2012 14:07
12
Umelci
Nachádzajú sa tú nejaký umelci? Alebo študenti umenia? Ktorí by mi vedeli povedať čo to na tému: Ekonomická hodnota umenia? Otvor fórum »
22. 1. 2012 13:38
32
Skúšali ste si Vypatlátor textu?
http://vypatlator. slova. eu/ Poznáte to? Aby sme konečne porozumeli pokecovej reči :D Otvor fórum »
22. 1. 2012 13:31
13
Dianie na monitore
Zdravím nevie niekto nejaký program ktorý by nahrával dianie na monitore? Mám namysli že zapnem nahrávanie a natočí napr keď budem premiestňovať obrázky. Presnejšie mám záujem o to aby mi nahral hru ktorú hrám. Najlepšie keby nahrával do... Otvor fórum »
22. 1. 2012 13:24
4
Scio testy
ahoj nevie niekto ked chcem ist do skoly v CZ tak mozem robit scio testy na SK Otvor fórum »
22. 1. 2012 13:23
3
Pridaj tvoj názor a hodnotenie.
Pesnička ktorú nahrala kapela Phobia v roku 2010 v štúdiu Slovenského rozhlasu. http://www. youtube. com/watch?v=OjN3ofgFsY8 Otvor fórum »
22. 1. 2012 13:17
12
Cudzí jazyk
Ako sa učite cudzí jazyk? Teda tých čo nie sú v škole ale pracujú a majú záujem sa zdokonalovať. Chcel by som sa zdokonalovať v cudzom jazyku (nemčina). Na základnej aj na strednej... Otvor fórum »
22. 1. 2012 12:50
28
Ktorý z filmov od PIXAR máte najradšej?
22. 1. 2012 12:41
30
Pre tých čo študujú na Univerzite Komenskeho,,,,
najmä pre tych co studuju na FSEV, koľko percent ste mali z externej casti zo slovenčiny a angliny? Popripade mozu napisat aj tí, ktorych neprijali....dik:) Otvor fórum »
22. 1. 2012 12:29- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 1 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 2 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 9 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?