Diskusie - 4651. stránka fóra
40
Aky je sex? boli, ci neboli ?
Dievčatá pomožte mi chcem mat sex ale neviem ake to aje a ci to boli pomozte mi prosim :( Dikes Otvor fórum »
5. 1. 2012 18:37
17
Radšej takú, ktorá,,.
- bude doma a viem, že keď prídem domov, s úsmevom ma privíta a postará sa o mňa
- bude pracovať a stretneme sa doma, obaja unavení a mrzutí
Hlasuj »
5. 1. 2012 18:35- bude pracovať a stretneme sa doma, obaja unavení a mrzutí
Hlasuj »
21
Lubrikanty
Skôr ako ma zase zdr*káte za super témičQu, by ste mi mohli normálne odpovedať: oplatí sa to kúpiť? je sex výraznejšie lepší? aké s tým máte skúsenosti? :D Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:44
8
Vyskúšaj aj ty novú zábavnú aplikáciu čítačka pamäte ktorú si môžeš vyskúšať na FB facebook.net/citackapamate ak sa ti to páči a
Vyskúšaj aj ty novú zábavnú aplikáciu čítačka pamäte ktorú si môžeš vyskúšať na FB facebook. com/citackapamate ak sa ti to páči aj zdielať Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:39
34
People from Hungaria sem prosim
one že ludia moji je tu daky polo alebo celo madar/ka?? troska pokecat :) diky mooooooooc Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:33
20
Penis
Otázka pre baby : Vadilo by vám keby mal chlap krivý penis? Tým myslím že buď zakrivený dolava, doprava alebo ohnutý dole... :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:29
14
Vtákopysk - sustavy
Neviete nahodou nieco o vtakopyskovi? myslim nieco o jeho sustavach... na nete nic nie je ci by ste nahodou nieco nevedeli z vlastnych skusenosti :))))diiik Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:26
6
Skateboarding
Ahojte che sa niekto naučiť skatebordovať? (Len Košický kraj ) Ak hej napíšte mi :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 17:26
29
Psychológia
Seruste, nevedeli by ste mi pls poradiť ..kde na Slovensku sa dá najlahšie dostať na psychológiu ..?? Prípadne kde sú tie šance vyššie a kde nižšie, strašne by som to chcel študovať, len vôbec neviem kde. ... Otvor fórum »
5. 1. 2012 16:17
21
Vysoké číňany
Neviete niekto, kde by som mohla kúpiť vysoké číňany/tramky. ? Najlepšie bude tak do pol lýtok. Súrne potrebujem na hip-hop... :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 16:16
42
Ste povinní zúčastniť sa jednej z nasledujúcich udalostí, ale môžete si vybrať, ktorej. Ktorá by to bola ?
- 5 rokov dobrovolníctva v chudobných častiach Afriky
- swingersparty , po ktorej by ste sa objavili na freevideu a celá krajina by vás videla ako.....
Hlasuj »
5. 1. 2012 16:12- swingersparty , po ktorej by ste sa objavili na freevideu a celá krajina by vás videla ako.....
Hlasuj »
47
Tak a teraz všetci ruku na srdce, v koľkých rokoch ste mali svoj 1vý nezáväzný sex?
možnosti sú zbytočné takže... Otvor fórum »
5. 1. 2012 15:58
25
Fotošperk
Potrebujem poradiť nejakú stránku kde nájdem prívesok na retiazku ktorý sa otvára a vkladá sa tam fotka :)..nech je to vkusné :) nikde to neviem nájsť :).. á nie veľmi drahé :).. Dakujem :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 15:31
13
Zmena školy ? Bilíkova , Novohradská,,.
V prvom sa prepáčte , že opať raz téma so školou.. Chcela by som sa spýtať ludi , co chodili - chodia na hore dve spomenuté skoly , alebo iné bilingválne anglicke nesukromné gymnázium ... Otvor fórum »
5. 1. 2012 15:15
6
Ako vytiahnuť tmavu farbu z vlasov
.. asi to tu už bolo.. ale spytam sa ešte raz.. pre tých, čo to maju odskušane, zabera ten B4 color remover z DMky, či ako sa to vola??... :) blbe prispevky si odpustite.. :) Otvor fórum »
5. 1. 2012 15:10
26
Snívajú zvieratá?
V prvom rade mi prepáčte ak sem niekto už podobné fórum dal, dnes ako som sledovala svoju mačku ked spala, ma napadla taká otázka, že či sa jej sníva, a či snívajú vo všeobecnosti aj... Otvor fórum »
5. 1. 2012 14:55
77
Aký hudobný štýl preferujete?
aký štýl hudby preferujete? Metal, Rock, Punk, Hip-Hop, Disko, klasika a pod... prosím jednoznačné odpovede... Potrebujem to kôli SOČ do školy... Ďakujem... Otvor fórum »
5. 1. 2012 14:44- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže